Радикальна партія на Вінниччині: аферисти до аферистів

20 серпня 2014, 13:00
Власник сторінки
0
307

Ляшко и сам аферист, и с аферистами связался.

Несподівано високий результат Олега Ляшка на президентських виборах 2014 року можна пояснити хіба тим, що українське суспільство ще не оговталося від карколомних змін, а тому надало певну підтримку епатажному авантюристу. У подібний же спосіб «спливали» на початку кризових 1990-х різноманітні пройдисвіти, на кшталт «Білого братства».

Проте Ляшко – хлопець недурний і вирішив негайно конвертувати власний рейтинг і у політичний капітал, і у капітал фінансовий. У першій п’ятірці на виборах до Київської міської ради в травні 2014 року вся прохідна частина списку його партії – Радикальної була заповнена банальними забудовниками, яким він продав місця за немаленькі, судячи з усього, гроші. Але – одна справа працювати у звиклій до всього столиці, а інша – на місцевому рівні, де до людей з репутацією Олега Ляшка досі ставляться неоднозначно.
Проте бажаючі очолити Радикальну партію у Вінницькій області все ж знайшлись. Лідером обласної організації стала, як написали журналісти, «юна пані з філологічною освітою, яка після закінчення педунівера зробила грандіозну кар'єру "від мерчендайзер і менеджера з продажу чаю» – Ольга Юрченко.

Зрозуміло, що ця «юна пані», які двох слів зв’язати не могла, є лише «вивіскою», «ширмою» для когось більш досвідченого у цих справах, того, хто вирішив сповна використати відносний рейтинг Радикальної партії на власну користь.

На сторінці Юрченко в соціальній мережі є дуже цікаве фото. На ньому ми бачимо учасників тренінгу, серед яких – скандально відома журналістка і завсідник усіх громадських «тусовок» Олена Павлова. Саме до неї, за інформацією з наших джерел, і ведуть «нитки», якими вона тримає на короткій дистанції Юрченко.

Сама Павлова – фігура з багатою історією аферистки. Десять років тому вона працювала на посаді керівника інформаційно-аналітичного відділу Вінницької міської ради. Проте там її спіймали на гарячому (махлювала з гонорарами для журналістів) і показали на двері.


Далі – головним редактором газети «Свобода Слова», звідки її також виставили за фінансові оборудки. Потім – Партія регіонів, яку вона згодом буде гостро критикувати. Однак на виборах 2010 року це не завадило їй бути керівником прес-служби міського штабу. І там також виник скандал, пов’язаний з грошима.

Найдивовижніше те, що Павлова примудрилася «попастися» і в штабі конкурентів Партії регіонів уже на наступних виборах 2012 року – у Григорія Заболотного, звідки її також ввічливо попросили ще до кінця виборів. Ну, не можна так любити гроші і так і не навчитися грамотно їх красти.

І ось дві споріднені душі знайшли одна одну. Подібне тягнеться до подібного. Чим завершиться цей дивовижний альянс сказати не так легко, оскільки і у Павлової, і у Ляшка давня і багата історія аферистів-невдах. Що ж, незабаром ми про це дізнаємося.



Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Радикальна партія,Олег Ляшко,Партія регіонів,Київрада,Вінниця,парламентські вибори
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.