Щодо розвалу коаліції у Верховній Раді

11 серпня 2014, 21:16
Власник сторінки
0
29

Рішення фракції УДАР про вихід з коаліції було прийняте нею одноосібно і не погоджене із партнерами по парламентській більшості.

Більш того вже ні для кого не секрет, що цей крок був здійснений за ініціативи особисто Президента Порошенка.Розвал парламентської більшості в умовах війни спровокував в Україні масштабну кризу, наслідки якої вже починають відчувати звичайні громадяни - країна поставлена на межу дефолту. В системі державного управління спровоковано хаос.

Розвал коаліції призвів до вкрай неефективної роботи парламенту.  Оскільки депутати не хочуть голосувати за непопулярні, але вкрай необхідні країні закони.

Зокрема, зірвано голосування за закони, якими передбачалося виділення більше як 9 млрд. гривень на потреби Збройних Сил України; затягується процес ратифікації Угоди про Асоціацію України з ЄС. Внаслідок неготовності до введення воєнного стану, принаймі у Луганській та Донецькій областях, значно ускладнюється боротьба проти російської військової агресії.

Такий розвиток подій  «грає на руку»  Путіну і повністю співпадає з його  злочинними антиукраїнськими планами.

Шкода, але нинішні події у парламенті по суті є повторенням сценарію 2005 року, коли теж було розвалено демократичну коаліцію. Як і у 2005-му ініціатором цього процесу у 2014-му знову став Петро Порошенко. Тоді Олександр Зінченко (нині покійний) відкрито звинуватив його й інших «любих друзів» Ющенка в корупції і намаганні узурпувати владу.  

Новітня історія нічому не вчить можновладців -  бажання пана Порошенка  не змінилися і методи втілення їх в життя теж.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.