Те, що диктує саме життя.

25 липня 2014, 19:03
Власник сторінки
0
73

https://www.youtube.com/watch?v=oO5MxRbxnOE

Після                                       усвідомлення таких фактів єдиним правильним рішенням буде те, коли підприємці почнуть сплачувати податки безпосередньо учасникам АТО. І втому вигляді, в якому їм(підприємцям) буде зручніше-грошима чи необхідними речами.
Але для цього підприємці мають об”єднатись в якусь асоціацію, мета якої полягає в тому, щоб захистити в нинішніх умовах своє право на цільове використання своїх внесків у розвиток Держави. Нової.
І будьте певні, шановні підприємці, що воїни Тьми, очолюані нині Порошенком, з”являться біля ваших дверей(офісів,домівок) з простягнутою рукою і німим докором в очах, мовляв, ми і наші діти хочуть їсти і пити. І то неабищо.
На що ви демонструєте їм “папірець” в паперовому чи електронному вигляді, де мається чіткий відбиток “СПЛАЧЕНО”. А нижче стоїть підпис командира частини, кількох офіцерів і волонтера, що підтверджують цю печатку(транзакцію)
Можете не сумніватись, мої шановні податковозобов”язані, що ці “воїни” на ці папери відреагують по-своєу — будуть кивати головами, вимагати свого і лякатимуть законом (ментами). Бо за їхніми розрахунками підприємець N мав би сплатити, наприклад, 1000 грн., а в папірці зазначено (факт) 500грн.
Підприємець N їм і відповідає, що, мовляв, він найняв на роботу комп”ютер. А той виконав роботу державного службовця набагато швидше, точніше і, головне,- дешевше!
Звичайно, воїни Тьми сприймуть таку відповідь як знущання над ними. Намагатимуться діяти у звичній манері в таких ситуаціях...
Але і підприємці,волонтери і командири підрозділів повинні бути до цього готові...

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: податки,транзакционные издержки
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.