Диверсанти перед мікрофоном. На радіо «Вєсті» завівся «зелений чоловічок»

21 липня 2014, 11:25
Власник сторінки
журналіст
2
96

Ведучий радіо «Вєсті» не переконаний, що «Боїнг» збили терористи і припускає можливість фальсифікацій «чорних скриньок» українською стороною. А ще сумнівається, чи є терористичними "ДНР" і "ЛНР"


У суботу в «Ефірі без правил» ведучий радіо «Вєсті» Дмитро Тєрєшков піддав сумніву те, що малайзійський «Боїнг» був збитий російськими терористами. Мовляв, якщо це достеменно не доведено, не встановлено слідством, то чи можна говорити про подію, як про доконаний факт?

Тобто все, що передувало катастрофі, зокрема збиття терористами українських гвинтокрилів і літаків, вся хроніка й логіка подій, а також ґрунтовна доказова база, яка з’явилася після падіння авіалайнеру й однозначно вказує на винуватців трагедії, Тєрєшковим  була відкинута й проігнорована. Це для нього – ніщо.

А згодом він навіть припустив можливість фальсифікації Україною «чорних скриньок». Якщо українці непокояться вірогідною фальсифікацією матеріалів цих технічних приладів росіянами, то чому б не припустити зворотне? - задався питанням Тєрєшков.

Наступного ж дня він повідав, що на відео у блозі Анатолія Шарія не помітив жодного перешкоджання з боку ДНРівців роботам на місці падіння літака. То ж і тут, за логікою радійця, претензії до гіркіна і компанії - безпідставні.

Отже зі всіх відео й численних повідомлень і заяв про те, що відбувається на місці катастрофи і які перешкоди чинять бойовики з калашами, Тєрєшков «чомусь» зреагував лише на одне єдине відео - з блогу Шарія. І це стало для нього доказом. Дивно.    

Поділився Тєрєшков і своїми міркуваннями на тему, чи можна взагалі називати ДНР і ЛНР терористичними організаціями, якщо з цього приводу ще немає офіційних висновків міжнародних інстанцій?
Мовляв, такими їх вважає лише Генеральна прокуратура України, але ж у світі їх ще не визнали терористичними. То чи мають українці право так їх кваліфікувати?

Виходить, позиція України для українського ведучого – не авторитет. Ну і кількість жертв та руйнацій через діяльність ДНР і ЛНР – ні до яких висновків не спонукає. Мабуть для Тєрєшкова скоєних ними кривавих безчинств замало?

Причому все це прозвучало з вуст Тєрєшкова не в бесіді зі, скажімо, запрошеним до студії експертом, від якого можна було б почути фаховий коментар. Це було сказано, так би мовити, між іншим, під час обміну репліками з напарницею по ефіру Василісою Фроловою. Отак легко й просто.

Остання, до речі, зачитала надісланий через сайт радіостанції критичний відгук слухача про ведучого - «путинский щенок». Але на Тєрєшкова це ніяк не вплинуло.     

У мене зустрічні питання: цей Тєрєшков часом не
заміщає на радіо «Вєсті» свого російського тезку - кисєльова? Чи мають права на оприлюднення в ефірі української радіостанції, аудиторія якої, в тому числі завдяки Інтернету, обраховується мільйонами людей, думки й припущення молодої  особи, що живе в інформаційній печері з телевізором, який показує показує лише LIFE NEWS?  І чи означає «Ефір без правил», що він так само без моралі, совісті та мізків?

"Дмитрий Терешков. 27 лет. Образование - журналист. Первым местом работы в 2004 году была государственная запорожская радиостанция. Последние годы был ведущим и музыкальным редактором на радиостанциях в Киеве.

Создатель первой в Украине цифровой радиостанции ПЮРЕ. Участник комедийных проектов, выступает в жанре stand-up comedy. Колумнист Playboy. Двое детей.

Среди увлечений - настольные игры, виски и утопия в кинематографе, а также дискуссии об идеологиях, провокации и светло обжаренный кофе." - з сайту радіо "Вєсті".


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.