Сдача Славянска – это военное преступление, и Стрелкову придется за него ответит

06 липня 2014, 14:18
Власник сторінки
економіст
2
181

Роздуми про одну конспірологічну теорію...

Сообщество «Суть времени» в Livejournal - Сдача Славянска – это военное преступление, и Стрелкову придется за него ответить

І наш коментар:
Рекомендую всім переглянути ролик з виступом Кургіняна. Кургінян звинувачує Гіркіна у зраді, що виразилася в здачі Слов'янська і Краматорська. За це українська сторона надала Гіркіну коридор для втечі. Цікава конспірологія?
Парубій пояснив, що авіаудари не наносились по колоні бандитів саме через наявність заручників. Чистий гуманізм. Хоча число жертв від "гуманізму" може перевищити число заручників. Нарешті, не скрізь були заручники. Навряд чи вони були в бронетехніці. Тобто хоча б частково бойовиків можна було бомбити. А бомбити було що. Кургінян говорить про паритет озброєнь, який очевидно був досягнутий по бронетехніці, між силами АТО і бойовиками. І дивлячись ролик про від'їзд бойовиків зі Слов'янська на БМП в це легко повірити.
Тому конспіролологічна версія про домовленість між силами АТО і Гіркіним про звільнення Слов'янська в обмін на коридор має право на існування. Тим більше, що Кургінян знає мабуть більше, ніж говорить. Він згадує про переговори на горі. А в Слов'янську одна гора - Карачун, зайнята українськими військами.
Поживемо - побачимо. Тактика домовленостей з польовими командирами противника широко використовувалася радянським командуванням в Афганістані, російським - у Чечні і американським - в Іраці. То чому українське командування не могло цього зробити?
Вірогідність цієї гіпотези може бути перевірена практикою в наступний тиждень. Як буде вести себе Гіркін? Буде організовувати оборону Донецька? Чи Луганська? Є й така гіпотеза. А правда чи фейк наказ Стрєлкова про демобілізацію армії ДНР?  Чи може герой Стрєлков просто втече в Крим до друга Гобліна? А українські прикордонники просто не помітять форсування Гіркіним Сиваша?
Поживемо - побачимо.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: АТО в Славянске,Стрелков
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.