що відбувається на Сході країни

19 червня 2014, 12:20
Власник сторінки
lema_1958@hotmail.com
20
194

у світлі нещівної критики київських та львівських ЗМІ все більшої кількості втікачів з тих місць


ми неправильно оцініюємо ситуацію, жодна нормальна людина не втече зі свого дому, якщо йому загрожує небезпека, тільки у випадку стихійного лиха, тоді людина їде геть, щоби вернутись.

1. всі люди однаково нормальні, жодну людину не можна засуджувати, правильна чі неправильна її поведінка, тому що вчинок є свідченням, характеристикою ситуації, не заангажовні коментарі в ЗМІ, а саме поведінка людей, а вона свідчить, що на Сході країни має місце стихійне лихо, не окупація і не війна,- бійка, єка є тимчасовим явищем;

2. ми не знаємо достеменно скритих мотивів конфлікту і хто був його ініціатором, сторони і самі не знають чому втягнулись в бійку, брешуть собі і виправдовують себе, але щирою являється реакція сторін одна на одну, чому, коли одна сторона каже про іншу, що ті - терористи,- я їм вірю; і коли інша сторона каже, що воюють з хунтою,- я їм також вірю, при цьому відкидаю всі ті балачки про унітарну країну і про справедливість;

3. як результат, я знаю, що на Сході бьються хунта і терористи, хижаки і чужі, одні відстоюють своє право легітимно нищити нарід, інших цікавить здобич, вони - мисливці.

4. а тепер приймайте рішення: а) яке місце людини в конфлікті Хижака і Чужого; b) чи потрібно нам влазити в конфлікт; c) чи місце такому на нашій землі.  

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.