Дипломатія

17 червня 2014, 18:18
Власник сторінки
6
80

...

Нова стара влада прудчається, як норовливий кінь в упряжі.




http://ukranews.com/ru/news/ukraine/2014/06/12/125535


Порошенко поздравил Путина с Днем России - Новости - Ukranews от Українські новини


Якщо відновити хронологію подій за останні пів року, починаючи з того моменту, як дали добрячого копняка Януковичу і завершуючи  киданням каміння(Рудьковсий) та співом(Дещиця) під стінами дипломатичного представництва Московії в Києві, то ми можемо навіть бути вдячними провокаторам Медведчука за ініціативу!
Майдан хоча і поводиться як сліпе кошеня, але рухається у вірному напрямку. З"являється хороша практика вчити співати владу під акомпонемент Майдану) Не завадить перевірка вокальних даних у чиновників всіх рівнів. Всіх без вийнятку!
Звичайно, як і будь-яка влада, Майдан повинен мати дипломатичну службу. І саме ця народна дипломатія засвідчила своє існування нотою протесту не тільки Путіну, а й Порошенкові(!)
І ця нота протесту має саме такий вигляд, бо, як з"ясувалося, іншої ніхто не розуміє-всі розраховують лише на силу, крик і обман...
До речі, представництво РФ в Києві(як і окремі його співробітники) лише опинилися в епіцентрі подій, як і сотні тисяч громадян України, починаючи з Криму.
...А імена організаторів цих подій я вже вказав...
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Дипломатия,майдан,посольство РФ
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.