Коли ж припиниться війна?

14 червня 2014, 10:11
Власник сторінки
0
701

В соціальних мережах активно обговорюють події на Сході країни. Деколи мені, навіть, здається, що звичайні громадяни більше думають над шляхами вирішення кризової ситуації, ніж керівництво держави.

Все частіше чую думку, що до виборів ВРУ, які ніби мають бути восени, ніхто й не збирається вирішувати конфлікт у Донецьку та інших областях.

Причина проста: щоб Схід не голосував на виборах нардепів, бо знову до ВРУ потраплять регіонали. Звісно, нашим політикам я давно не дивуюсь. І не здивуюсь, якщо це правда. Адже завдяки ізоляції Сходу від виборчого процесу, країна таки обрала президента в першому турі. До того ж у команді Порошенка сьогодні є ті люди, які не один рік спекулювали на темі «Юлі - волю», а самі таємно молились на Родіона Кірєєва, бо він надовго запер за грати ту саму Юлю.

Про небажання вирішувати кризу говорить ще декілька фактів. По-перше, кордони з Росією досі відкриті. Прикордонники кричать про допомогу, але вона, чомусь, так і не приходить. В результаті на територію України потрапляє все більше російських і чеченських терористів. По-друге, не зрозуміло, де ж та сама армія, на яку люди здавали гроші? Зараз на Сході в АТО беруть участь двадцятирічні хлопці та добровольці, які самі прийшли до військомату. А де армія? Де усі військові, де генерали?

Можливо, ви скажете, що зараз керівництво намагається владнати конфлікт цивілізовано? Про яку цивілізованість можна говорити із диктатором з комплексом Наполеона? Ні одна Європа нас не врятує, якщо ми самі за себе не постоїмо.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: геополітика,терористи,політика,Росія-Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.