Останні вісті із Східного фронту

29 травня 2014, 20:29
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
1
413

За кожного з наших треба боротися, ні кроку назад!

Зараз терористи заблокували і готуються до штурму Станично-Луганської прикордонної застави. Терористи взяли в заручники кількох родичів солдат, які служать на заставі, і прикриваються ними. Нападники вимагають скласти зброю і здати заставу. Прикордонники тримають позиції, але їм треба підмога військових. Міноборони про ситуацію я повідомив, прошу вогню. За кожного з наших треба боротися, ні кроку назад!

* * *

Вертоліт МІ-8, який терористи збили під Слов’янськом, належав Нацгвардії. Загинули 14 гвардійців. Серед них – генерал Сергій Кульчицький, начальник управління бойової і спеціальної підготовки Нацгвардії. Загинув також екіпаж разом із командиром полковником Сергієм Бульдовичем. Полковник пройшов Афган, а загинув за Україну. Ми помстимося за наших загиблих.

 

Олег Ляшко,
Народний депутат України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Ляшко,Радикальна партія,Олег Ляшко,liashko,радикалньа партія олега ляшка,Ляшко РПЛ,Liashko oleg
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.