Ірпінське ОПГ: Пацкан, Вишняков та Карплюк намагаються “перефарбуватися”

29 травня 2014, 19:07
Власник сторінки
0
123

Сьогодні влада в країні змінилася, але в Ірпінському регіоні ОПГ Пацкан, Вишняков та Карплюк намагаються “перефарбуватися” в опозиційні кольорі за для збереження свого статусу.

Прокурорські перевірки, допити, погрози, відкриття кримінальних справ, безпідставні багатогодинні обшуки - ось методи, якими діє Ірпінський прокурор Пацкан аби захопити владу в регіоні. Вже ні для кого не секрет, що тріо Пацкан, Карплюк і Вишняков хочуть взяти Ірпінський регіон під повний контроль. Всіх забудовників вже поставили на коліна і змусили добросовісно платити «данину» прокуратурі з кожного метра квадратного. На сесії Ірпінської міської ради неодноразово намагалися «протягнути» глобальний дерибан лісів, але опозиційні депутати чинили опір. В супереч закону, в обхід ради Пацканом та регіоналами Вишняковим та Карплюком, за підтримки тодішньої влади, було виділено 22 га Ірпінського лісу. На сьогоднішній день, Пацкан намагається змінити цільове призначення цієї землі тому чинить тиск на архітектора та депутатський корпус ради.
Оскільки мета у Пацкана, Вишнякова, Карплюка чітка і страшна, то і методи боротьби з опозицією вони вибрали аналогічні. Телефонні погрози порушити кримінальні справи, допити, а подекуди спроби підкупу та інші методи впливу на опозицію не діяли. Пацкан, Карплюк і Вишняков вирішили діяти жорсткіше: на початку тижня провели безпідставний обшук в помешканні родичів депутата Ірпінської міської ради від БЮТу - Пешого В.А. З методами проведення обшуку не церемонились.
Кількома днями по тому "для посилення ефекту" о 5 ранку ввірвались в помешкання  УДАРівського депутата Власюк М.І.  Бідна жінка з 10-ти місячною дитиною на руках просила не творити безчинство, не плюндрувати закон та права громадянина. Схоже, що Пацкан, Вишняков і Карплюк мають якогось серйозного покровителя, який готовий відбілити їх бандитські дії перед Гарантом конституції та всіма гілками влади. Чи мають право прокурор Пацкан і регіонали Капрлюк та Вишняков знищувати людські долі задля особистого збагачення?
Стало відомо, що на черговій сесії Ірпінської міської ради прокурор Пацкан та його регіональні побратими вже підготували операцію по затриманню окремих депутатів та взяттям їх під варту. Такі методи боротьби за владу після революції та сотень смертей лякають. Але чого можна чекати від людей, які ще вчора обслуговували сім’ю Януковича. Пацкан, Каплюк та Вишняков були вірними слугами Янукавича та “віддано цілували руки” свого покровителя при найменшій нагоді.
Вишняков неодноразово привозив сина Януковича до Ірпеня і гордо хизувався своїм високим статусом “приналежності до сім’ї”. Карплюк з відданістю організовував виїзні конференції Партії Регіонів та переповнений від щастя крокував поруч з Януковичем під час його неодноразових візитів до міста Буча. Пацкан віддано організував вивіз автопарку з Межигір’я до Ірпінського регіону в тяжкий для Януковича період втечі. Пацкан, Вишняков та Карплюк діяли беззаконно та безстрашно оскільки знали про свою недоторканність.
Сьогодні влада в країні змінилася, але в Ірпінському регіоні ОПГ Пацкан, Вишняков та Карплюк намагаються “перефарбуватися” в опозиційні кольорі за для збереження свого статусу.
Щоб звільнити для себе нішу вони готові знищити всіх опозиційних депутатів.
Хіба так “по-новому” ми хочемо жити?
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Пацкан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.