"Шоколадне" життя, що на нас вже чекає.

23 травня 2014, 09:36
Власник сторінки
народний депутат ВО Свобода
4
204
 Шоколадне  життя, що на нас вже чекає.

І знову граблі ? чи всеж подумаємо ?

Подивився вже тепер "класичне" кабінетне агітаційно-президентське інтерв'ю у виконанні 5-го каналу та Герасим'юк з Порошенком.
Точнісенько такі самі колись давали і Кравчук, і Кучма, і Ющенко і Янукович.
З їх телеекранів мені показують такого рішучого, впевненого у всьому, грамотно-прилизаного кандидата, який ось-ось вже став президентом, а у мене чомусь починає ворушитися волосся на голові від того теле-дійства.
Я розумію, що ми стоїмо на самому краю прірви і ось зараз нас підштовхують прямо за край, де буде вже невідворотне падіння.
Таке ж почуття розпачу у мене було перед другим туром виборів у 2010 році, коли стояв вибір між розвитком та бандитизмом 
Коли так само посилаючись на кризу в країні, нам втюхували досвідченого керівника та ще кращого господарника Януковича, який звик переконувати не словом, а ділом. "Діла" ми вже побачили.
Як і сьогодні, тоді заради його перемоги було зроблено все можливе і не можливе. ІудоЮщенко об'їздив всю країну і щонеділі віщав по першому національному, що не Янукович бандит, а Юля "воровка".
УП-ирівска правда потоком лила "викриття Тимошенко у справі Лазаренка" в трактуванні сіамських близнюків лещенко - найєма. У їх коментарях не соромлячись неслися прокльони упереміш із самими безсоромними образами.
З екранів не сходила богохульська, герман-бондаренко, лук'янов-колісниченко. І тільки янукевич мовчав та не приходив на дебати.
У ході боротьби куховарили звинувачення в зраді і навіть педофілії. Соціологи як і сьогодні передбачали розгромний рахунок ворогам та перемогу своїм господарям. Створювалися та розкручувалися партії з " новими-старими обличчями " в політиці.
Вселялася в голови технологія "противсіхів" та "вони однакові".
Зовсім як і сьогодні про - "Президент в першому турі"
Але тільки фальсифікації в східних регіонах, Криму та на півдні, які, в порушення конституції узаконив Ющенко, підписаши зміни до виборчого законодавства між першим і другим туром виборів, дозволили перемогти Януковичу.
А що додалося сьогодні ?.
Ну сьогодні у нас війна. Вона правда тягнеться вже три місяці. Гинуть мирні люди, гинуть наші хлопці. 
Але наш самий "рейтинговий" кандидат показово дистанціюється від будь-якої згадки себе у зв'язку з військовими діями. Він, зовсім як папуга, повторює лише гасла та вимоги майдану. Але при цьому він та "його" фракція "удар" не голосує за найнеобхідніші закони, він не говорить нічого конкретного, окрім обтічних загальних фраз-слоганів написаних йому на папірці. З нього ж навіть не запитаєш потім, тому як "війна все спише".

На сьогодні поРошенко - це брудна політ-технологія олігархів, яку сьогодні згодовують нашому народу, щоб олігархи та бандити знову залишитись при владі в Україні.
Але цього разу ми ризикуємо заплатити не тільки мільярдами гривень, не тільки кров'ю і сльозами, сьогодні ми робимо вибір між незалежністю та рабством.
Не їж поRASHENко, москалем станеш !

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Порошенко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.