Я не продам своє майбутнє, а Ти?

22 травня 2014, 21:37
Власник сторінки
0
45

Сьогодні можна до схочу говорити про свідомість та патріотичність молоді. І це дійсно так, молодь стала більш вільна у думках та рішуча. Та за патріотичність нові туфлі не придбаєш….

Сьогодні можна до схочу говорити про свідомість та патріотичність молоді. І це дійсно так, молодь стала більш вільна у думках та рішуча. Та за патріотичність нові туфлі не придбаєш….

 Тому не думаю, що тема підкупу голосів молоді вичерпана.

Я сама не так давно була студенткою, і чудово пам’ятаю, як ми шукали різноманітний підробіток (навіть за не великі гроші). А виборів чекали найбільше. Передвиборчі газетки, анкетки і робота у виборчих дільницях разом складали  декілька наших стипендій за місяць.

https://www.youtube.com/watch?v=8pckVjIeGVg

Мені особисто не пропонували прямого хабара за голос, та я не впевнена що б я зробила. Адже як часто ми чули, та й самі говорили, що наш голос нічого не вирішить, що все вже давно вирішено за нас. І тоді вже думали від кого було більше кіло гречки чи на чиєму заводі ми працюємо.

Тож, Шановні, пропоную запастися гречкою, цукерками та обіцянками і переставати продаватись за гроші, їжу (як первісні люди) або за пусті обіцянки….

 

Сьогодні Україна крокує вперед! Незалежно від того, за скільки нині купують голос виборця, Я свій вибір не продам.  Не продай свій голос - не торгуй своїм майбутнім!


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: корупція,голосования,голос,молодь,майбутнє,Вінниця,підкуп,голосування,свідомість,#вибори,підкуп виборців
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.