Перший український Президент України

22 травня 2014, 12:51
Власник сторінки
Політик, законотворець.
0
85

Олег Тягнибок - єдиний кандидат від народу!

Організація Українських Націоналістів, Жіноче товариство імени Ольги Басараб і Олени Теліги оприлюднили заяву з приводу початку кампанії виборів Президента України. Підписанти закликали з-поміж усіх кандидатів підтримати лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока. На їхнє переконання, в умовах загарбання Росією частини території України й загрози підбурюваного Кремлем сепаратизму на сході нашої держави підтримка Олега Тягнибока як одного з лідерів Майдану стане гідною відповіддю Росії – новітній Імперії Зла.

текст заяви:

"Україні сьогодні нелегко. Наша державність переживає найдраматичніший період в історії. Частина наших земель загарбана Російською Федерацією.

Під реальною загрозою – суверенітет України, а, значить, майбутнє Українського народу.

Вибори Президента України 25 травня 2014 року, без перебільшення, доленосні. Вони стануть черговим етапом Революції Гідності, яка має завершитись остаточною перемогою – утвердженням Української самостійної соборної держави.

Це станеться лише тоді, коли наш народ одностайно прийде до виборчих дільниць і проголосує за таку Україну, за яку віддали свої життя герої Небесної Сотні.

З-поміж усіх кандидатів у Президенти закликаємо підтримати лідера Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Олега Тягнибока. Наш вибір не випадковий. О.Тягнибок – націоналіст, досвідчений політик і державний діяч. А головне, його програма – це конкретні дії, що забезпечать незворотність процесу утвердження країни, в якій пануватиме дух національної і соціальної справедливості.

Наш вибір не випадковий ще й тому, що знаємо, за кого сьогодні закликали б віддати наші голоси герої Небесної Сотні – українські націоналісти-свободівці, які добре знали й глибоко шанували свого лідера, що був з ними на Майдані з перших днів його боротьби. Сьогодні ворожа російська пропаганда всіляко намагається дискредитувати українських націоналістів як основну силу Майдану. Гідна відповідь Імперії Зла – наша підтримка О.Тягнибока як одного з його лідерів. Запорукою нашої перемоги стане наша єдність – єдність патріотичних і державницьких сил та всього Українського народу.

Слава Україні!"

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: ВО "Свобода",президентські вибори,Олег Тягнибок
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.