Промова для Олега Ляшка

20 травня 2014, 21:56
Власник сторінки
0
1829

Український споживач матиме максимальний захист своїх прав. Я запроваджу сучасні європейські стандарти якості продукції і контролю за її виготовленням.

Слава Україні!
Народний депутат України, Олег Ляшко.
Шановні друзі свій виступ я хотів би розпочати з одного питання до вас і щоб ви про себе на нього відповіли : «Ви хочете все життя бути бідними рабами? Або хочете піти зі мною і змінити країну?».
Про мене говорять багато, багато негативу і брехні, а ви подумайте чи хоч один представник бандитської влади чи комуняк приїжджав до вас у місто і за відсутності охорони говорив з вами і давав змогу розказати про свої проблеми. Так може зробити тільки Ляшко, а брешуть вони про мене бо бояться, бо не хочут дати змогу підняти Україну з колін і зробити добре не тільки собі, а й людям. Шановні громадяни я хочу вам сказати, що я буду з вами до останньої хвилини, поки ми не наведемо порядок в нашій країні. «Собаки лають - караван іде» -  так і Ляшко не зважаючи на погрози від влади завжди говорить вам правду і так буде зажди поки живе моя ненька Україна і рідна Чернігівщина. Справжній політик має бути для народу, якщо треба я можу і заспівати з сільскою бабою, а якщо треба і чарку вип’ю, бо політик це людина, а не сноб у дорогому костюмі і галстуці, що навіть не дивиться на людей.
     Дорогі виборці першім кроком який я зроблю коли прийду до влади це буде державний захист і підтримка Українського виробника та свобода економічної діяльності.
Українські чорноземи- це як нафта в Еміратах, так само цінна, Олег Ляшко обіцяє усім селянам що заборонить продавати в Україні: Єгипетську картоплю, китайську гречку, що навіть свині не хочуть їсти, натомість буде Чернігівська картопля не по 50 копійок селяни будут продавати а по 5 гривень, молоко не по гривні за літр а мінімум по 10 і тоді в держава буде процвітати, а продукти будуть якіснішими. Друге що я зроблю так це державні кредити під 3% щоб кожна людина мала змогу і хату збудувати і дитину вивчити і машину якусь купити. Бо зараз при розгулі корупції люди не всі навіть мають змогу вивчити дітей. Державна підтримка – не підприємствам олігархів, а лише тим національним виробникам, які мають план розвитку і здатні виробляти конкурентну продукцію. Український споживач матиме максимальний захист своїх прав. Я запроваджу сучасні європейські стандарти якості продукції і контролю за її виготовленням. Завдяки власним ресурсам Україна може стати одним зі світових лідерів розвитку. Наша земля може годувати весь світ, врятувавши його від продовольчої кризи.  Для цього я забороню продаж землі і ліквідую нелегальний земельний ринок, на якому збагачуються товстосуми та спекулянти. Шкідникам – не місце на українській землі! Заборонимо іноземцям володіти і розпоряджатися нашими чорноземами. Створю прозорий земельний кадастр, що унеможливить земельне рейдерство.  Основна ставка –  на розвиток власної переробної промисловості! Будемо виробляти і продавати готову продукцію, а не сировину.
  Тому якщо ви хочете жити у державі у якій буде панувати демократія і захист громадян, голосуйте за Олега Ляшко і Радикальну партію
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.