Миттєвості політичного життя

16 травня 2014, 18:25
Власник сторінки
0
56

...
















На Україні світ клином зійшовся. І це не є перебільшенням. Ось тільки всіх учасників, зокрема і представників України, абсолютно не цікавить Україна як така.
Вустами Петра Порошенка світ озвучив свою позицію. Тобто, світ нічого кращого не зміг вигадати, як піти наїждженим шляхом — докласти максимум зусиль, щоб обмежитись локальною війною на теріторії України. А хоч від Луганська до Карпат.
Пан Порошенко заявив, що Україна не може бути приєднана до НАТО, бо на теріторії України йдуть боїові дії(!)
І в очевидь, що це влаштовує всих: і Вашингтон, і Брюсель, і Москву. І навіть самого п.Порошенка, бо буде на що все(!) списувати. Окрім хіба що самих українців. Вони мають швидко зрозуміти(якщо ще не зрозуміли), що негаразди,біда приходять набагато швидше від бойових дій, ніж від санкцій. А росіянам не звикати сидіти в лайні.
Мабуть, правду люди кажуть, що зацікавлена людина шукає можливості. Що шукає п. Порошенко в Україні вже вимальовується.
Порошенкові таки вдалося переконати світ, що він єдиний, хто здатен загнати українського джина знову у пляшку. Та чи на довго і які наслідки будуть від того, він про це ще не думає.
Та й чи так вже складно було переконувати? Виявляється, достатньо забути слдуюче:
а)хто підписував Будапештський меморандум?;
б)ким і відносно кого в дійсності були порушені юридичні норми міжнародного права серед підписантів Будапештського меморандуму?
в) хто є (основним) членом Альянсу?.
І як елемнт реабілітації власного реноме було б цілком логічно Вашингтону і Лондону виступити з ініціативою про вступ України до НАТО. 
Але тут як в тому анекдоті:
Ведуть двох на розтріл. Один до друго каже:
-Давай втічем.
-Гірше буде,-відповів другий.
Воно таки дійсно гірше, коли знаєш, про що розповідатиме п. Порошенко далі. Та про ті ж таки робочі місця і божу справедливість. А божа справедливість може бути тільки на тому світі. Хтось може сумнівається? Тоді пригадайте обіцянки його кума про 5(п”ять) мільонів робочих місць під музику гурту “Гринджоли”.
Але цур їм та пек, тим борцям за булаву.
Лякає інше - тактика Кончіт із Лондона, Брюселя і Вашингтона консервувати локальні війни подібним чином по всьому світу(!)(Афганістан, Дагестан, Ічкерія, Ірак, Сирія, Україна...)
Бажаємо ми того чи ні, але ті Кончіти стають співбудівничими такого середовища, де сомалійські пірати, Аль-Каіда, “Мірниє житєли Юго-Востока” зовсім скоро започаткують об”єднану профсрілку. І мирно будуть співіснувати під одним дахом з ООН, наприклад.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.