Кабінет Щербаківської «замінували» агітатори з якими не розрахувались за роботу?

15 травня 2014, 12:16
Власник сторінки
1
42
Кабінет Щербаківської «замінували» агітатори з якими не розрахувались за роботу?

14 травня біля будівлі ОДА вінничани з острахом спостерігали за великою кількістю правоохоронців, кінологів з собаками, пожежними машинами тощо.


Стурбованість мешканців обласного центру зрозуміла, адже ще декілька днів тому, містяни відверто побоювались виходити в центр міста, начитавшись в інтернеті про групи диверсантів, які прибувають у Вінницю з Придністров’я.

Однак таке пожвавлення біля адмінбудівлі було спровоковане анонімним дзвінком жінки на «102», яка запевнила міліцію, що в кабінеті голови обласної партійної організації «Батьківщина» та за суміцниством заступника голови обласної державної адміністрації Людмили Щербаківської знаходиться бомба. 

http://society.lb.ua/accidents/2014/05/14/266451_neizvestnaya_soobshchila_minirovanii.html
В правоохоронних органах не шуткували з такими повідомленнями у мирний час, а зараз і поготів.

Вже під час евакуації співробітників ОДА та працівників різноманітних місцевих організацій і приймалень, люди у натовпі перешіптувались, що скоріш за все кабінет замгубернатора «замінували» ошукані агітатори. Мовляв, офісні сусіди «Батьківщини» неодноразово чули сварки людей з партійним керівництвом, яким не виплатили якісь кошти. Так було і на минулих виборах в 2012 році, а одного разу скандал відбувався прямо в партійному наметі на Театральній площі. Так це, чи ні, звісно з’ясують правоохоронці, але з огляду на те, що заступника голови ОДА Людмилу Щербаківську постійно супроводжують фінансові скандали – версія заслуговує на увагу.

Не залишились в цей день без сенсацій і місцеві журналісти. 
Спочатку, ігноруючи всі правила конспірації «провалив явку» радикальний активіст Януарій Шостак, який на сьогодні являється довіреною особою кандидата в Президенти, самовисуванця Миколи Маломужа (колишній Голова Служби зовнішньої розвідки України). Він влетів в партійний офіс «Батьківщини» і одразу накинувся на журналістів, що в місті немає нормальних ЗМІ. Запитання журналістів, чи свідчить його візит в офіс Щербаківської про те, що його кандидат-розвідник є технічним кандидатом Юлії Тимошенко прогнозовано залишилось без відповіді.

Друга сенсація сталась вже під час огляду кабінету Людмили Щербаківської. Нарешті з’ясувався Центр, з якого витікає рясний потік «чорного піару» на конкурента лідера «Батьківщини» - Петра Порошенка. В кабінеті заступника ОДА зберігався великий тираж «Нової газети», http://www.vinnitsa.info/news/na-vinnichchini-komanda-timoshenko-buduye-peredviborchu-kampaniyu-polivayuchi-brudom-poroshenka.html з приводу розповсюдження якої вже була відповідна заява Громадської мережі ОПОРА, та навіть окрема прес-конференція голови штабу Порошенка в області Григорія Заболотного.

Однак зі слів першого заступника голови партії Владислава Роя, який виправдовувався, як міг, все звелось до того, що величезну кількість паперовою продукції їм ледве не підкинули…
Зрештою все, як завжди,- «кому война, а кому мать родна».


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: батькывщина,Людмила Щербаківська
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.