Влада повинна нарешті продемонструвати силу у своїй єдності

06 травня 2014, 08:55
Власник сторінки
Народний депутат України
0
30

Сьогодні на закритому засіданні ВР силовики мали б озвучити спільний план протидії майбутнім провокаціям, особливо на 9 травня.

Доки виконавча влада і особливо силовий блок не ліквідують чи хоча б не локалізують прояви саботажу у своїх рядах, доти ми будемо продовжувати втрачати у питанні державності.

Початок травня відзначився подальшою ескалацією конфлікту на Півдні та Сході України. Причому характер заворушень отримав якісно нове відображення. Тривале зовнішнє втручання диверсійних груп зробило свою справу - головним інструментом протистояння стали звичайні громадяни. Через "криваві вихідні" багато хто почав говорити про можливість початку громадянської війни.

Це стало можливим виключно через те, що спецслужби не змогли "відсіяти полову від зерна". Силовики вчасно не зупинили конкретних осіб-координаторів, у зв'язку з чим сьогодні в операції проти України фактично задіяне підбурене цивільне населення.

Час втрачено через слабкість влади, спричинену незадовільним кадровим апаратом. Саботаж і зрада дискредитують офіційний Київ чи не найбільше. Потрібно нарешті усвідомити, що кожен крок влади має прораховуватись аналогічно тому, як це роблять хірурги при надскладних операціях. А зараз виглядає так, що скальпель взяв до рук не професійний лікар, а студент першого курсу.

Сьогодні на закритому засіданні ВР силовики мали б озвучити спільний план протидії майбутнім провокаціям, особливо на 9 травня, та дати оцінку рівня надійсності тих виконавців, які впроваджуватимуть відповідний план в життя. Влада повинна нарешті продемонструвати силу у своїй єдності.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Україна
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.