Через мене в Харкові "замінували" аеропорт

01 травня 2014, 16:08
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
72

Сьогодні вилетів до Харкова, щоб підтримати українських патріотів, які боряться із сепаратистами


Однак за 15 хвилин до посадки у Харківському аеропорту пілот повідомив, що ми не зможемо приземлитися. Заборону дала адміністрація аеропорту, оскільки вони отримали повідомлення про те, що злітна смуга замінована. На ній працюють піротехніки. Повідомлення про замінування правоохоронні органи отримали приблизно тоді, коли ми вилетіли з Києва. Я підозрюю, що про замінування повідомили сепаратисти, щоб у Харкові не приземлився літак, серед пасажирів якого був я. Тому вимушені були повернутися до Києва.


Певно, після затримання лідера луганських ватніків Клінчаєва, яке ми з побратимами організували, моя присутність на Сході викликає у сепаратистів паніку. Прикро, що сьогодні не зміг підтримати тих патріотів, які ведуть боротьбу у гарячих точках нашої країни. Але я обов'язково доїду до Харкова - колоради, начувайтесь!


Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: сепаратизм,Росія,Харків,РПЛ,Радикальна партія,аеропорт,Київ,Україна,Олег Ляшко,патріоти,liashko,схід
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.