Зібратися разом – це початок. Залишатися разом – це прогрес.

29 квітня 2014, 18:40
Власник сторінки
0
54

Найефективніший формат вирішення питань Дніпровського району Саме за принципом «разом», мешканці 56-го будинку по вулиці Алма-Атинській та депутат Київради Павло ТЕСЛЕНКО об’єднали зусилля для подолання найбільш актуальної проблеми для багатьох мешканців багатоквартирних будинків – ремонт під’їзду.

Як розповідають самі жителі, це найефективніший формат вирішення будь-яких питань Дніпровського району. З однієї сторони депутат, який має досвід у вирішенні будь-яких питань, та мешканці, які готові згуртуватись з депутатом для вирішення проблеми яка їх цікавить. І як показує практика, це діє.
Кожен вніс посильний вклад задля вирішення такої задачі, як ремонт під’їзду. Депутат надав необхідні матеріали, а жителі провели ряд необхідних робіт.

«Нам дуже приємно що Павло ТЕСЛЕНКО розуміє, що не буває незначних проблем та індивідуально підходить до вирішення кожної. Спільно з депутатом, ми зробили в своєму під’їзді чудовий ремонт. Новий вигляд сходових клітин радує око та підіймає настрій. Ви навіть не уявляєте наскільки це було для нас важливо. Спасибі Павлу Петровичу за справжнє людське розуміння» - розповіла жителька першого під’їзду Раїса Ігнатіївна.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.