Володимир Бондаренко: коли кандидати не ховаються за спинами партійних лідерів

29 квітня 2014, 14:54
Власник сторінки
0
81
Володимир Бондаренко: коли кандидати не ховаються за спинами партійних лідерів

В прямому ефірі програми «Столиця» на телеканалі «Київ» виступили Володимир Бондаренко – політолог і журналіст та Іван Омелян - експерт з комунікацій у соціальних мережах.

В ефірі передачі, Володимир БОНДАРЕНКО розповів про європейський досвід роботи мажоритарників-самовисуванців.

 

«Хочу зазначити, що на Україні ці вибори проходитимуть більш у Европейський спосіб, коли в новий закон про вибори додали право мажоритарників брати участь у виборах як самовисуванці. Тепер можна справді побачити роботу того чи іншого кандидата. Це добре коли кандидати не ховаються за спинами партійних лідерів це дуже важливо, тому що добре видно їхню роботу» - розповідає політолог.

 

Також під час виступу, пан Володимир радить як саме можна накопати цікаву інформацію про того чи іншого кандидата.

 

«Завдяки Інтернет можна знайти потрібну інформацію, що стосується діяльності депутатів. Я б порадив шукати по тегам, наприклад Подільський район, Печерський чи Дніпровський райони, там багато людей можуть подивитись, який конкретний кандидат, що зробив за термін який він працював».

 

На завершення програми Володимир Бондаренко поділився своїм баченням ситуації щодо підкупу виборців

 

«Ті часи, коли за гречку купували людей, мають відійти в минуле. Дуже важливо що ти справді зробив для киян. Я знаю депутатів які щось для дітей робили, скажімо Зою МИРОНОВУ, з Дніпровського району знаю Павла ТЕСЛЕНКА, який там поставив майже 50 дитячих майданчиків, поштові скриньки, ремонти шкіл. Саме за таких кандидатів, які справді працюють потрібно віддавати свій голос, тоді можна змінити ситуацію в Україні в цілому».

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.