Колоніальні війни.

21 квітня 2014, 11:50
Власник сторінки
экономист
0
95

НЕМАЄ НІЧОГО НОВОГО ПІД СОНЦЕМ(Біблія, КНИГА ЕКЛЕЗІАСТОВА).

В 1979 році Радянській союз аби реанімувати вмираючи імперію під назвою СРСР за ініціативою Андропова ввів війська у Афганістан. Звісно СРСР вводив туди війська не для того, бо не вистачало піску для будівництва якого було в Афганістані дуже багато і не переслідував ні яких економічних цілей або вигод. Головна мета вводу військ в Афганістан було консолідування мешканців СРСР проти зовнішнього ворогу, відволікання від різниці в життєвому рівні між політномінклатурою та простими мешканцями союзу, не виконані обіцянки партії про побудову комунізму в якому від кожного будуть вимагати по здібностям, а отримувати він буде по потребам, про закриття тюрем бо в СРСР будуть жити так добре, що тюрми взагалі перестануть існувати. Ця авантюра для СРСР закінчилась плачевно: доведення економіки до банкрутства, десятки тисяч жертв та льготи які лягли тягарем на бюджет Росії.

 

 

Дії Путіна це та сама спроба зберегти цілісність Росії її склад та устрій, а саме головне самого себе при владі. З року в рік енергоресурси та сировина які експортує Росія дорощують , але це чомусь  мало впливає на достаток простого мешканця Росії, за то впливає на збільшення кількості мільярдерів в імперії.

Злякавшись, подій які відбулися в Україні – коли громадяни де-факто викинули правлячу владу яка грабувала народ України і займалась тільки власним збагаченням. Він не гаючи ні хвилини вирішив дестабілізувати ситуацію в Україні, аби :

1.Показати мешканцям Росії, що звергнення влади призводить до громадянської війни. Головна надія Путіна покладена не на те, що війська імперії ввійдуть на територію Україну, а саме на те що в Україні спалахне громадянська війна між Сходом та Заходом, яку він буде контролювати, а потім як добрий Цар зупини її .

2.Що Українській сценарій в Росії не пройде і що Путін готовий стріляти в своїх Росіян.

3.Власний рейтинг який впав нижче плінтусу. Замість того, що б розповідати про побудовані дороги в „деревнях” Росії, про відкриття нових виробництв, про покращення рівня життя, про зниження цін на енергоносії для власного населення. Про вкрадені мільярди на олімпіаді в Сочі. Все було замінено новинами із України і поданням їх як „фашисты пришли к власти”. Спекуляція на другій світовій війні в Росії в якій загинуло в минулому багато росіян і подання подій в Києві саме як „фашизм” призвело до того, що увага багатьох Росіян була переключена на події в Києві. Підігріті телекомпаніями Росії багато росіян вже і забуло , що в Росії є багато інших проблем яких треба вирішувати негайно. Путін не думає про завтра і про Росію, його головна мета утриматись у влади сьогодні і як Януковіч награбувати у власного народу як можливо більше. Росіянам не розповідають, що для дотацій Криму або Донецьку треба буде залізти до них в кишеню. Він мовчить, що навіть при втілення плану громадянської війни, Російська армія буде змушена приймати участь в боєвих діях і росіяни прозріють від гіпнозу, коли прийдуть перші юнаки в „цинках” до дому.

Так дійсно Російська армія озброєна краще, вона має досвід війни, вона готова до війни, але я вам дорогі росіяни відкрию маленьку таємницю – в Україні українці не розраховують на власну армію. Бліцкриг можливий і можливо, що наша армія буде розбити або потрапить в  полон, але головна арена війни відбудеться не на кордонах країни, а в її середині в містах – де ваша авіація буде безпомічною, де танки будуть мало ефективні і будуть діяти маленькі групи. Признати всіх українців фашистами Путін не зможе(навіть Сталіну не вдалося переселити всіх українців), а відрізнити українця якій в день працює, а в вечері пускає „под откос поезда с русскими танками” буде дуже важко. 

 

В Афганістан СРСР зайшли з пафосом , а вийшли з соромом. Навіщо, нам українцям та росіянам війна? Не вже із за одної хворої люди Путіна – ви готові жертвувати своїх та наших дітей?

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина-Россия,Владимир Путин
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.