Влада підігрує окупантам

18 квітня 2014, 17:01
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
220

Тривожно на серці сьогодні, у день Страстної п'ятниці, коли розіп'яли Христа


Відчуття, що вороги хочуть розіп'яти Україну, бо не відають вони, що роблять. А ті, хто дві тисячі років кричав: "Розіпни!", сьогодні кричать: "Віддайте Схід Москві!". Господи, спаси Україну!

 

                                * * * 

Збираючись підписати меморандум про примирення із сепаратистами, нова влада підписує собі смертний вирок. Дорослі дядьки на найвищих посадах поводять себе, як наївні хлопчики, у яких досвідчений гопник нахабно видурює все, що вони мають. Вони вже з Януковичем три місяці домовлялися, а в цей час не припинялися викрадення і вбивства людей, а режим тиранії тільки укріплювався. А Путін гірше Януковича. Не менш жорстокий, але хитріший. Думаю, зрозуміло для усіх, що вождики сепаратистів - кремлівські маріонетки, відтак самодіяльності не дозволяють. Однак він в інформпросторі системно від них відхрещується, аби не маргіналізуватися разом з ними і не нести відповідальність за їх дії. Це дає нам шанс переграти Москву.
Сепаратисти - це державні злочинці. Діяти з ними треба рішуче: арешт або ліквідація. Тому, якщо влада почне діяти адекватно - і "зільоні чілавєчкі" будуть відступати, Кремль навряд ризикне дати їм повноцінний захист. Якби Москва була готова до повноцінної війни - вона вже б її оголосила. Тому Путін намагається загарбати Україну не силою, а хитрістю.
...А наша влада підігрує окупантам своєю вайлуватістю. Вони бояться витравлювати гідру сепаратизму, натомість Директорія Турчинова весь час намагається домовитися із тими, з ким неможливо домовитися - із тими, хто розуміє лише мову сили і дедалі нахабнішає у ейфорії від своєї безнаказанності.
Це треба до такого додуматися - підписувати меморандум із небезпечними державними злочинцями... Може, їх ще у ресторан запросити за державний рахунок?
Всіляко спонукає нову владу до відвертих дурниць московська агентура у парламенті - регіонали та комуняки. Вони апелюють начебто до думки громадян Сходу і Півдня. Це не відповідає дійсності - я останні тижні майже весь час перебуваю у проблемних регіонах. Дуже багато спілкувався за цей час з дончанами, луганчанами, херсонцями, одеситами, харків'янами, запорожцями, дніпропетровцями. Люди - за Єдину і Соборну Україну. Якщо ті, хто прийшов до влади на хвилі Майдану, хочуть, аби Схід і Південь їх підтримували - вони повинні навпаки показати мешканцям цих областей свій захист і рішуче боротися із сепаратистами.
Тривожно на душі, дуже тривожно. Але ми переможемо, бо з нами Бог і Україна!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Москва,Янукович,Турчинов,сепаратизм,майдан,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,влада,liashko,Путін
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.