Сепаратисти Донбасу: Домогосподарка «рулить» «дипломатією» Донеччини

16 квітня 2014, 06:40
Власник сторінки
журналист
0
173

Черговий жах донецької дійсності – призначення «Донецькою республікою» дружини «народного губернатора Донбасу» Павла Губарева на посаду керівника МЗС самопроголошеної квазі-держави.

У Донецьку здійснили мрію Леніна! Вождь мріяв про кухарок в уряді. А Донецьк отримав домогосподарку. Катерину Губарєву (дружину самопроголошеного «народного губернатора Донбасу» Павла Губарєва) донецькі сепаратисти призначили керувати «Міністерством закордонних справ Донецької республіки»! Її призначили тільки за те, що вона дружина «губера».

 

Ясно, що ніякими фаховими вміннями для виконання функцій вона не володіє. Не знає жодної  іноземної мови, не має навичок спілкування з іноземними дипломатами. Хіба що, з російськими думцями вона спілкувалася, коли ті таємно приїздили до Губарєва з вказівками.  «Народна губернаторша» тоді різала сало і відкупорювала горілку, прислужуючись «русским друзьям». Ось і весь досвіт міжнародної політики.

 

Так що кримська прокурорша-няша порівняно з Губарєвою – супер-пупер професіонал!

 

«Органы сформированы до референдума, который мы назначили на 11 мая. После того как пройдет референдум, и мы определимся со статусом нашей территории, решится и дальнейшая судьба созданного правительства. С территории Российской Федерации я наладила контакты с Донецком, и было принято решение, что все международные отношения будет удобнее контролировать мне».

 

Так скромно заявила Катерина Губарєва. Цікаво, що перебуваючи у Росії вона говорила, що не сприймає донецьких сепаратистів. Мовляв ті пішли не тим шляхом, який їм заповів «великий Губарєв».

 

«Пользуясь отсутствием Павла многие радикальные элементы, многие провокаторы, прикрываясь его именем, пытаются взять протест на себя и вести его в сторону погромов и разрушений».

 

Але емісари Путіна зробили Катерині жорсткий втик, і вона моментально погодилася з позицією Кремля і очолила міжнародні зв’язки утворення. Не біда, що всі зв’язки зводяться до «накрити поляну» російським окупантам. Але до цього вона звикла! І Росію це влаштовує! Бо Путіну треба максимум абсурду на Сході!

 


P.S. Як можна сприймати людину, яка при призначені на цю «високу посаду» навіть не спромоглася видалити деякі свої фото з соціальних мереж? Хоча б тої, де вона розглядає власний пуп. Уявляєте таку фотку в ФБ Лаврова? :)


https://www.youtube.com/watch?v=LV4WHyk6a4M#t=35

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.