Опитування «ТЕЛЕКАНАЛУ 100 – ТЕЛЕКАНАЛУ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ»

15 квітня 2014, 14:40
Власник сторінки
0
488

Щодня «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» в прямому ефірі проводить опитування в соціальних мережах аби дізнатися думку кожного українця. Наступне питання для глядачів від телеканалу 100 було таким: Чи потрібен Україні референдум щодо територіальної цілісності?

61.6% проголосували за проведення референдуму, а 38.4 % активних телеглядачів вважають, що референдум не потрібен. Кожного дня  «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» дає можливість кожному висловити свою думку не тільки проголосувавши в соціальних мережах, але й написати свій коментар по конкретному  питанні, яке виноситься на голосування. А оскільки «ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» працює в прямому ефірі ваші коментарі будуть одразу зачитані та вислухані в студії.

 

Телеглядачі розійшлися в поглядах. Більш активнішим був Схід, мабуть для них це питання більш актуальніше, адже саме там запропонували провести референдум. Глядачка Лілія з Дніпродзержинська впевнена, що референдум потрібен, хоча від’єднуватись до Росії не потрібно. Треба наладити те, що було в відносинах Україна - Росія  і жити в мирі.

 

Гість прямого ефіру Євген Червоненко впевнений, що потрібно було діяти ще коли захоплювали Крим. А на даний момент ситуація на сході та проведення референдуму є наслідком бездіяльності влади. Ми маємо право на своїй землі вирішувати питання, яких очікує цілий світ ,  а влада незрозуміло чого чекає.

Політик Василь Цушко  запевняє , що Україні не потрібен референдум. Вона повинна бути цілісною. Проте не потрібно забувати, що на сході теж живуть люди думки яких потрібно вислухати та дійти до спільної думки задля збереження територіальної цілісності України.

«ТЕЛЕКАНАЛ 100 – ТЕЛЕКАНАЛ НАРОДНОГО КОНТРОЛЮ» працює в прямому ефірі, а це означає що кожен може зателефонувати, зв язатися по скайпу чи висловити свою точку зору в соціальних мережах. Кожну годину гостями студії стають громадські лідери, впливові політики та відомі митці. «Телеканал 100» - це народний контроль у прямому ефірі.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.