Росія розпочала ВІЙНУ!

13 квітня 2014, 22:06
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
3
2905

Всі дивляться сюжети з Донеччини? Треба ще комусь пояснювати, що зараз там розпочалася справжня ВІЙНА


Цю неоголошену війну на Сході України розпочала Росія. Подивіться на вміння "мирних мітингувальників" користуватися зброєю і зрозумієте очевидне - це професійні російські військовослужбовці-диверсанти, які при допомозі місцевої агентури з числа українських громадян захоплюють нашу країну.

За цих умов українська влада має припинити будь які розмови про "мирних мітингувальників". Зараз там таких немає! Є озброєний до зубів ворог, який загрожує незалежності, суверенітету і територіальній цілісності України. Конституційний обов'язок влади і КОЖНОГО громадянина України у цих умовах - захищати країну зі зброєю в руках.

Оскільки ми маємо справу зі справжньою військовою агресією, влада має задіяти для боротьби із загарбниками не лише спецслужби і правоохоронні органи, а Збройні Сили. Усі ті, хто має чи використовує проти нас зброю, мають бути знищені на місці. Лідери терористів - або ув'язнити, або знищити. Місцевим патріотам - негайно видати зброю для боротьби з окупантом, патріоти мають створювати загони і знищувати загарбників. На захоплених територіях ввести комендантську годину.

Упевнений: лише жорсткі дії здатні відбити напад ворога і зберегти цілісність і незалежність України. Будь які спроби домовитися з агресором приведуть до поразки. Ні кроку назад!

 

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Росія,Радикальна партія,терористи,Україна,Олег Ляшко
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.