Наполягаю на проведенні референдуму

10 квітня 2014, 20:40
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
177

Сьогодні в ефірі на «Ера-fm» озвучив шляхи врегулювання ситуації на Сході України


Наполягаю на проведенні референдуму, який розставить всі крапки над «і». Поставимо українським громадянам кілька запитань: ви за те, щоб жити у єдиній незалежній державі? Ви підтримуєте членство в НАТО, вступ до ЄС? Або ж хочете бути рабами і підніжками Росії? Вважаю, цей референдум доцільно провести одночасно з президентськими виборами..

Сьогодні кілька десятків маргіналів, діями яких керують російські спецслужби, поширюють фіктивну соціологію, згідно з якою більшість жителів Сходу нібито проти європейського вибору. Справжню ж думку українців допоможе з’ясувати лише референдум.

Якщо 80% громадян вийдуть і скажуть що вони виступають за єдину і незалежну державу – це допоможе українській владі діяти рішуче у боротьбі з сепаратистами, шпигунсько-диверсійними групами, якими керує ФСБ Росії. Але головне наше завдання – щоб напередодні великого християнського свята Великодня не пролилася кров.



Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер  Радикальної партії
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: НАТО,ФСБ,Росія,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,вибори,Євросоюз
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.