Нинішнє затишшя – затишшя перед бурею!

01 квітня 2014, 18:10
Власник сторінки
Солдат ЗСУ
0
142

Кожен чоловік повинен бути готовий в будь-яку мить взяти зброю до рук і захищати країну, тим паче професійні військовослужбовці

В.о президента Турчинов підписав указ про звільнення в запас військовослужбовців строкової військової служби, курсантів вищих військових навчальних закладів та військових навчальних підрозділів призваних з Криму та Севастополя. Ситуація складна. Переконаний, що такі кроки потребують детального пояснення на найвищому рівні. Що робити тим патріотам Криму, які хочуть далі служити під українським прапором і захищати власну землю від окупантів??? Як це їм пояснити?

Вважаю, що сьогодні усі, хто має ознаки чоловіків, повинні бути на низькому старті, повинні бути готовими будь-якої миті взяти зброю до рук і стати на захист власної країни, власної землі, власного народу! Тим паче – професійні військовослужбовці. Треба боротися за Крим, треба задавлювати зародки сепаратизму на Сході та Півдні, треба безжально карати усіх тих, хто посягає на нашу незалежність! Ми сильні, ніяких непродуманих «звільнення у запас» – це не на часі! Адже, відчуваю, що нинішнє затишшя – це затишшя перед бурею.

Олег Ляшко,
Кандидат у Президенти України,
Лідер Радикальної партії

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Турчинов,сепаратизм,РПЛ,Радикальна партія,Україна,Олег Ляшко,liashko,армія,військовослужбовці
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.