Заклик до міжнародного співтовариства і до народу України не допустити геноцид..

30 березня 2014, 22:32
Власник сторінки
журналист
0
117
Заклик до міжнародного співтовариства і до народу України не допустити геноцид..
Мамедов Паша Илисуйский

Національно-демократична революція 2014 р. в Україні покликана закріпити державну незалежність, затвердити принципи захисту прав, свобод та інтересів громадян мала місце і в історії народів Кавказу.

Заклик до міжнародного співтовариства і до народу України не допустити геноцид і депортації, що мало місце в історії.

Національно-демократична революція 2014 р. в Україні покликана закріпити державну незалежність, затвердити принципи захисту прав, свобод та інтересів громадян мала місце і в історії народів Кавказу.
Ставши жертвою геополітичних інтересів Росії, Українська державність і суверенітет опинилися під загрозою. У цей доленосний момент взиваємо до Українського народу, до нацменшин і міжнародного співтовариства консолідувати
зусилля і не допустити повторення насправді трагічних подій, які за схожу історію пережили народи Кавказу.
Не раз агресія
із зовні призводила до повномасштабних акцій кривавого винищування, етнічних чисток і депортацій зі своїх рідних місць корінних народів. Російська імперія, а після і СРСР з підручними їй народами і країнами, не раз проводила агресивну політику по відношенню до спільно проживаючих і сусідніх народів. Історії відомо немало фактів геноциду та депортації, яким піддалися кримські татари і народи Кавказу, в особі азербайджанців, чеченців, інгушів та інших.
Напередодні 31 березня -
дня пам'яті геноциду азербайджанського народу «День Поминання геноциду 1918 р.» , є докази і нагадування про криваві дні історії, коли азербайджанський народ зіткнувся з важкими випробуваннями , етнічними чистками і депортаціями з рідних місць їх предків. Влаштований вірменами-націоналістами « Дашнаками » за підтримки « Більшовиків» геноциду азербайджанського народу, в Азербайджані було жорстоко винищено понад 700 тисяч азербайджанців , а також євреїв , українців , татов та інших народів , які є невід'ємною частиною азербайджанського суспільства. В наслідок була окупована територія Азербайджанської Демократичної Республіки , перекроєна політична карта Азербайджану 1918 р. і Азербайджан насильно був приєднаний до Радянського Союзу у складі якого цілеспрямовано був змінений етнічний склад його корінного населення в місцях проживання їх предків. Для нас Азербайджанська Республіка є символом впевненості в правоті її народу , кров'ю відстоявшим свободу і незалежність своєї Батьківщини. Проживаючі в Україні вихідці з Азербайджану вважають Україну своєю Країною не через політичні чи економічні інтереси, а виключно з духовної єдності з Українським народом. Земля України - це мати Русі , річки України - святі хрещенням Русі , братство України є братство Слов'ян , ставити слов'янські Народи один проти одного і сіяти між ними ворожнечу - не припустимо, і Крим - це невід'ємна частина України!
Слава Україні!
Мамедов Паша Ілісуйскій

Засновник «Конгресу Народів Кавказу України»

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости политики
ТЕГИ: Украина,Азербайджан,Кавказ,геноцид
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.