ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF and ORCHESTRA виступлять у Києві

28 вересня 2017, 21:45
Власник сторінки
0
58
ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF and ORCHESTRA виступлять у Києві

Сергій Пархоменко давно виступає під псевдонімом SERYOGA, а славу на всьому пострадянському просторі йому принесли пісні про «чорний бумер» і шаленого рудого хлопця.

Але у Сергія є й інша сторона, яку він за допомогою агенства  відкриє всім бажаючим 26 жовтня 2017 року Києві в клубі Atlas.



Чому варто сходити на ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF and ORCHESTRA

 

Оцінити новий проект. ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF - це коротенькі замальовки про сучасне життя в дусі одеських романсів. Для Сергія Пархоменко - це нетиповий крок в сторону від вуличного гангста-репу. Але крок виправданий і зрозумілий - адже скільки можна бути дворовим хуліганом, коли ти дорослішаєш і у тебе змінюється не тільки життя, але і музичні смаки?

 

Розважитися. Разом з ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF на сцену вийде оркестр - і це однозначний привід для веселощів. Але оркестр не класичний, а веселий і шабашний - гітари, балалайки, труби, гармонь. Загалом, все, що робить мелодійну і позитивну музику, під яку можна танцювати. А з огляду на теми, про які співає (саме співає) ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF, то ще й сміятися.

 

Атмосфера. ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF - це кардинальна зміна не тільки музичною складовою, а й іміджу ліричного героя Пархоменко. Замість шкіряних курток і спортивних штанів - брючкі, підстрелені шорти, підтяжки та восьмиклинка, а також незмінний кепарік, але тільки на модний манер. Тепер його герой не читає реп, а співає. Співає не тільки баритоном, а й душею.

 

Вартість квитків  від 350 до 2 050 грн. 


Акредитація на концерт ЗМІ і організація інтерв'ю з ПОЛІГРАФ ШАРІКOFF: max_rozenko@ukr.net, 050 342 92 23 067 445 00 82, Максим Розенко

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.