Українка Юлія Гершун знову на світовому олімпі: "Моя перемога – тобі Україно!"

26 серпня 2017, 14:23
Власник сторінки
0
337
Українка Юлія Гершун знову на світовому олімпі:  Моя перемога – тобі Україно!
Юлія Гершун

... тільки від нас залежить майбутнє нашої держави, якщо кожен на своєму місці буде виконувати свою справу найкращим чином, то Україна розквітне всіма барвами та засяє на весь світ! ...

У 26 річницю Дня Незалежності України ми взяли інтерв’ю у найкрасивішої дівчини планети – переможниці самого престижного модельного конкурсу в світі - TOPMODEL OF THE WORLD 2017 –  Гершун Юлії, фінал якого відбувся 14 липня у мальовничому місті Ельгуна.

Юлія, це вже не перша ваша тріумфальна перемога, скажіть  наскільки це складно бути обличчям країні та відстоювати її престиж на міжнародній арені?

Перш за все я хочу привітати всю Україну з Днем Незалежності та сказати, що я дуже пишаюсь своєю Батьківщиною, тим наскільки вона виросла за ці 26 років, подолав всі перешкоди, вона вистояла та стала по-справжньому сильною та мудрою.

Щодо представництва на світовому рівні – це велика честь і водночас велика відповідальність. Я пишаюсь тим, що я Українка! Це моя місія, це поклик моєї душі. Я люблю свою країну і вважаю,що справжній патріот незалежно від сфери своєї діяльності завжди буде захищати та відстоювати гiдність, статус та престиж своєї країни. Моя рідна земля – моє серце, де б я не подорожувала я завжди повертаюсь у Наш Дім і хочу працювати та творити на благо своєї Батьківщини.

І я закликаю всіх українців, щоб вони відчули, що ми вже сильні та самостійні та тільки від нас залежить майбутнє нашої держави, якщо кожен на своєму місці буде виконувати свою справу найкращим чином, то Україна розквітне всіма барвами та засяє на весь світ!

Як ви вважаєте,що саме вам допомогло здобути перемогу світового рівня?

Завдяки вірі батьків та підтримці моїх земляків! Я дуже вдячна всім, хто приймав участь у моїй підготовці. Це дуже сильна команда, справжні професіонали своєї справи та люди з великої букви: наші талановиті дизайнери - Оксана Полонець, Ірина Марчук, Олена Бернацька, стилісти «Kika Style», «Soul Spa» та Юлия Джулай, Тетяна Шевченко, студія Shabshai Upgrade Sistem, національні директора конкурсів краси в Україні - Катерина Переверзева, Наталя Ковальова, Тетяна Савченко, команда програми Світські Хроніки, журнал «Ukrainian People», фотографи - Віталій Руденко, Iрина Джуль, магазин вечірніх суконь MY DRESS, бренд DINARY. Я дякую всім українцям, які вболівали за наш успіх! Я відчувала справжню підтримку та незламну силу нашого духу!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.