Ocean Plaza провела щорічну Ніч Знижок: DZIDZIO і розіграш Skoda Spaceback

28 липня 2017, 14:01
Власник сторінки
0
44

15 липня в ТРЦ Ocean Plaza відбулася Ніч Знижок – неймовірний розпродаж від світових брендів, розіграші призів, а також виступи відомих українських артистів.

15 липня в ТРЦ Ocean Plaza відбулася Ніч Знижок – неймовірний розпродаж від світових брендів, розіграші призів, а також виступи відомих українських артистів.

Ніч з 14 на 15 липня стала справжнім святом для завзятих шопоголіків – відомі світові бренди оголосили шалений розпродаж зі знижками аж до 70%, тож лише ледачі не додали до свого гардеробу декілька фірмових речей.

Територія Ocean Plaza перетворилася на суцільну шопінг-вечірку, присвячену не лише купівлі брендового одягу, але і музиці, живопису і театру – цієї липневої ночі відвідувачі змогли послухати запальний музичний концерт із хедлайнером DZIDZIO, насолодитися виставкою картин та перформансом Дениса Дитинюка, здивуватися неймовірним ілюзіям Романа Бондарчука та заслухатися музикою кавер-бенда Freedom Music Band.

Яскравою подією став шалений розіграш цінних призів! За допомогою лотереї було обрано щасливих власникiв трьох сертифікатів в Ельдорадо, кожен номіналом у 4000 грн, трьох велосипедів ТМ HEAD, а найщасливішим цієї ночі став переможець, який отримав головний приз – автомобіль Skoda Spaceback! Ми ще раз вітаємо переможців та бажаємо їм і надалі мати таку вдачу.

Святковий музичний концерт задавав ритм цієї липневої ночі. Окрім запального DZIDZIO для відвідувачів також виступали інші талановиті українські артисти, серед яких Анастасія Прудиус, Марта Адамчук, учасник фінального відбору Євробачення Melovin, а також група ON I ONA.

Розважалися з 18 і до 3 ночі, як результат: безліч чудових вражень, брендовий одяг у гардеробі наших відвідувачів та позитивні емоції на декілька місяців наперед – Ніч Знижок в ТРЦ Ocean Plazа і цього року стала одним із найбільш яскравих літніх івентів!

Чекаємо на вас наступного року!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.