Місія краси та добра відомого дизайнера Андре Тана (ФОТО)

06 травня 2017, 22:03
Власник сторінки
Журналист
0
50
Андре Тан (фото - Ксении Куприненко)

На осінь український модельєр та дизайнер одягу Андре Тан готує чимало новинок.

Андре Тан запускає дитячу лінію «Tigres by Andre Tan». «Це буде колекція "осінь-зима 2017-2018. До колекції увійдуть комплекти одягу для новонароджених, на хрестини, постільна білизна для немовлят. У магазинах нову продукцію можна буде побачити вже у вересні цього року»,- розповів Андре Тан.
Окрім того дизайнер презентуватиме свій парфум: «Це перший парфум українського дизайнера. Ми робимо його у Франції, в місті Грасс, де виготовляли свої парфуми Коко Шанель, Крістіан Діор. Запах не легким, він для жінок вже самодостатніх та реалізованих у житті»
Разом з тим відомий модельєр не стоїть осторонь подій, які відбуваються на сході країни: «Ми приймаємо участь в проекті «Переможці», спільно з телеканалом 1+1 та журналом Viva, ми одягаємо хлопців з АТО для фото сесій. Плюс до всього, в мережі наших магазинів   "a.Tan" частину грошей він продажу одягу ми нараховуємо на виготовлення протезів для учасників АТО. Вважаю це дуже важливим!».
Поділився дизайнер і своєю творчою мрією: «У мене стільки цілей, стільки мрій , їх не злічити (сміється). Моя місія – у кожний дім по «Тану», і власне я йду до цієї мети впевненими кроками. Це моя мета на найближчі три роки».
Як бачимо, планів у Андре Тана багато і  для їх успішної реалізації потрібна велика кількість натхнення: «Зараз мій позитив та натхнення – це моя донька Соня. Якщо до того, як їй виповнився рік я не розумів багато чого…діти вони завжди потребують багато уваги і т.д., то зараз я отримую від цього задоволення, тому що тато для неї найкращий чоловік і це моє натхнення на даний момент»,- наголосив творець краси та моди.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.