Здорова тканина, допоможе стати здоровішими.

18 березня 2017, 11:50
Власник сторінки
Футуролог, Свободный журналист. Основатель проекта маркетинговых стратегий "Dobromarketing"
0
27
Здорова тканина, допоможе стати здоровішими.
Здоровий текстиль "Добростиль"

Нове - давно забуте старе

Лляна тканина для здоров'я людини

Кращою тканиною для постільної білизни за всіма параметрами можна вважати саме льон. 

 Він має: антибактеріальну, антистатичну, навіть антирадіаційну дію. Останні дослідження показали, що лляний одяг та постільна білизна з льону здатні навіть частково гасити електромагнітні випромінювання приладів в квартирі.

Лляна постільна білизна має кращу терморегуляцію серед всіх тканин. У спеку вона здатна знижувати температуру на 4-5 градусів, тоді як в холод добре зберігає тепло. Льон краще інших тканин пропускає повітря.

До того ж, одним з безперечних плюсів льняної постільної білизни є той факт, що при пранні, на відміну від інших тканин, льон не сіріє, а відбілюється і з часом стає м'якіше.

Лляна тканина гігроскопічна - не тільки вбирає вологу, але і відводить жару, забезпечуючи відмінне самопочуття, особливо в жаркому і вологому кліматі. Вода випаровується з неї майже з тією ж швидкістю, що з поверхні водойми, в результаті чого лляна тканина завжди свіжа і прохолодна. Льон не викликає алергії і затримує розвиток бактерій. Кремнезем, що міститься в льоні, оберігає його від гниття.

Постіль з льону, стверджують вчені, послаблює вплив несприятливої екології, не накопичує статичної електрики, а тому довше залишається чистою, не липне до тіла і не збивається складками. Льон добре зігріває взимку, а спекотними літніми ночами створює відчуття прохолоди, відводячи надлишок тепла від шкіри: під лляним простирадлом здається, що температура впала на 4-5 °. На відміну від бавовняних комплектів, які з часом жовтіють, лляні чим далі, тим стають білішими!

Спати на білизні з льону лікарі рекомендують людям з проблемною, чутливою шкірою, страждаючим дерматологічними захворюваннями, алергікам і астматикам. 
Поширюйте інформацію про користь льняного це допоможе людям бути ЗДОРОВИМИ!!!!!БУДЬТЕ ЗДОРОВІ УСПІШНІ І ЗАВЖДИ ПОЗИТИВНІ!!!!   https://www.facebook.com/Linen2014/


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: здоровье семьи,постель,здоровье человека
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.