Фінал всеукраїнського конкурсу краси, добра і моди "Mini Miss SunDay Fashion"

16 листопада 2016, 20:42
Власник сторінки
Видеоблогер
0
77
Фінал всеукраїнського конкурсу краси, добра і моди  Mini Miss SunDay Fashion

20 листопада 2016 року в столичному ресторані Амбер в урочистій обстановці відбудеться святковий Фінал всеукраїнського конкурсу краси, добра і моди «Mini Miss SunDay Fashion 2016»!

Напередодні зими творці «SunDay Fashion» вирішили додати трохи тепла, добра і казки, організувавши незвичайний конкурс краси для юних леді. Це буде унікальне свято для всієї родини-свято добра і милосердя під девізом: «Діти-дітям».

Організатори «SunDay Fashion» хочуть нагадати нам дорослим і розповісти дітям, що найголовніші життєві цінності - це сім'я, любов, доброта і милосердя, які легко можуть поєднуватися з красою, модою і стилем.

Основна мета заходу - популяризація сімейних свят, дитячої моди, краси і індивідуальності, виявлення талантів, розвиток впевненості в собі, прояв творчості, культури і сімейних традицій і залучення дітей до благодійності.

Кожна з учасниць матиме можливість проявити себе в світлі софітів і гучних овацій, не тільки перед гостями і журі, а й перед камерами телевізійних каналів, глянцевих журналів і журналістів багатьох порталів. І найголовніше - кожна фіналістка принесе від себе в подарунок красиву ляльку для ігрової кімнати дитячого відділення Національного Інституту Раку і листівку з побажаннями про одужання хворим діткам. Тим самим подарує частинку своєї душі і тепло свого серця тому, кому зараз погано.

А також частина коштів від заходу організатори направлять на допомогу в дитяче відділення НІР.

Всі фіналістки пройшли попередній фото-кастинг і найкращі, на думку організаторів «SunDay Fashion» увійшли в Топ-20.

Проведе свято теле і радіо-ведуча, співачка Lilu.

Оцінювати здібності і таланти юних фіналісток буде зіркове журі.

Юним леді в це свято допоможуть підкреслити красу та індивідуальність дизайнери, стилісти-візажисти і перукарі студії «Lobareva style».

Гостей чекають концертна програма за участю популярних артистів, смачні частування, безліч подарунків і розіграшів для дівчаток і їх батьків.

Організатори зроблять все, що б кожна учасниця відчула себе принцесою, отримала море позитивних емоцій, подарунків, красивих фото та відео-фільм на пам'ять.

Захід закритий, вхід суворо за запрошеннями!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: конкурс красоты
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.