Популярні тенденції в дизайні натяжних стель у 2015 році

18 червня 2015, 15:20
Власник сторінки
0
114
Популярні тенденції в дизайні натяжних стель у 2015 році

У 2015 році наймоднішими відтінками натяжних стель вважаються темно-коричневий та бордовий.

Бордовий – багатий  та насичений відтінок, тому використовувати його слід з обережністю. Цей колір ідеально поєднується з  білим,  молочним або, навіть, жовтим кольором. Саме таке поєднання кольорів надає вишуканості  інтер'єру.
 
Лаковані текстури 
З таким матеріалом як натяжна плівка   ваша стеля завжди виглядатиме сучасно. Цього року лакові текстури займають почесне перше місце серед інших текстур. 
Завдяки своєму «ефекту дзеркальності» лакові натяжні стелі візуально збільшують приміщення, особливо це актуально для приміщень із низькими стелями. 

Симетрія 
Ідеально рівні контури підкреслять оригінальність вашої стелі. Звичайно, повної симетрію досягти важко, але немає нічого неможливого, використовуючи натяжні стелі.

«Натяжне чудо» 
Ще одна популярна тенденція на сьогоднішній день – перехід від класичного освітлення (класична люстра, встановлена по середині стелі у вітальні) до установки декоративного світлодіодного освітлення по периметру кімнати , яке можна поєднати з місцевим освітленням за допомогою світильників оригінальної форми та конструкції. Натяжні стелі в поєднанні з світлодіодною підсвіткою стануть гідною окрасою Вашого інтер'єру. 
Також, щоб зробити основний акцент на стелі, ви можете поекспериментувати з її формою. Головне правильно поєднати освітлення з дизайном стелі. 

Будьте креативними! 
Якщо ви не з тих людей, які «женуться» за модою, а маєте своє бачення дизайну приміщення, тоді з натяжними стелями Ви можете втілити всі ваші мрії в реальність. 
Бажаєте створити неймовірні світлові комбінації на стелі? Тоді натяжна стеля «Зіркове небо» саме для Вас! Тільки натяжна стеля в парі з технологією Зоряне Небо може стати втіленням найфантастичніших ідей. 
Якщо Ви любите екзотику, народні мотиви та прінти - перенесіть їх за допомогою фотодруку прямо на стелю! 
Існує безліч варіантів та ідей для створення оригінальних та сучасних дизайнів стель! І якщо ви бажаєте змінити свій інтер’єр – натяжна стеля стане основною окрасою вашого приміщення.

 

 


 





Ла

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: натяжные потолки,французские натяжные потолки,установка натяжных потолков,цвета натяжных потолков,фотопечать на натяжных потолках
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.