Нігтики столичних модниць: квіти красиві не тільки в вазах

09 червня 2015, 21:59
Власник сторінки
Журналист
0
227

Літній настрій дійшов й до Києва: дівчата з радістю змінили теплі кофти на легкі платтячка та футболки. Метаморфози особливо помітні й у невід'ємній частині будь-якого жіночого образу - манікюрі.

Півонії, польові ромашки, пристрасна троянда ... Будь-яка жінка з усією упевненістю скаже, що обожнює квіти. Дійсно, ми так тішимося, коли у нашому будинку з'являється гарний кольоровий букетик, так чому не порадувати себе, кохану, і не намалювати улюблену квітку на власних нігтиках?

Новий, європейський тренд прийшов до смаку столичним модницям. Фантазії є де розгулятися: якщо ви хочете ніжний та романтичний манікюр, можна прикрасити свої нігті тоненькими гілочками сакури або легкими півоніями.

 Якщо ж ви бажаєте справити враження яскравої та пристрастної  дівчини, ваш вибір - палка троянда!

 

      А тепер давайте трохи пофантазуємо. Весела кульбаба або томна фіалка завжди красиво й елегантно доповнить ваш образ. Але ось вже ця загадкова, жіноча натура! Іноді хочеться чогось новенького, такої квіточки, яку точно не побачиш у Машки з сусідньої квартири. Що тоді робити? Правильно! Намалюємо свою власну квітку. І не обмежуйте свою фантазію підручниками з ботаніки за 6 клас. По-перше, ніхто не скаже: «Не схоже!» По-друге, що може бути орігинальніше?

Пам'ятайте: приділяти увагу манікюру потрібно стільки ж, скільки й макіяжу та одягу. Дайте волю своїй фантазії!

Кирсенко Анна
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
ТЕГИ: мода,красота,девушка,ногти,украинская мода,2015
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.