Чотири кроки назустріч щастю

31 травня 2014, 21:54
Власник сторінки
0
62
Чотири кроки назустріч щастю

Відомий на весь світ індійський мудрець Ошо казав – «Коли ви просто тут, просто зараз, часу немає. Ви дихаєте, ви живете, ви відчуваєте, ви відкриті для всього, що відбувається навколо»

Відомий на весь світ індійський мудрець Ошо казав – «Коли ви просто тут, просто зараз, часу немає. Ви дихаєте, ви живете, ви відчуваєте, ви відкриті для всього, що відбувається навколо». Мабуть, цим він дав нам зрозуміти, що на справді усі ці часові рамки лише умовність, а наше з вами життя вимірюється не цифрами, а емоціями, що проходять крізь нас кожен день. Тоді постає питання – як же нам все ж таки навчитися відчувати світ крізь призму позитивних емоцій, так проживати кожен день з користю для себе? І взагалі, чи можливо жити таким безтурботним існуванням у нашому шаленому світі?
Пропоную вашій увазі такі прості, але дійсно ефективні поради,  дотримуючись яких, ми почнемо привносити набагато більше яскравих моментів у наше життя!:) Отже :

Правило №1 – Знайдіть позитивні сторони навіть у рутині

Згадайте, як часто ми зациклюємось на поганих спогадах та моментах, самі не помічаючи, як вже повністю занурилися у ці неприємні роздуми. Привчіть себе щодня перед сном записувати або нагадувати собі, що хорошого сталося за день. Незабаром це стане доброю звичкою, і тоді ми побачимо позитивні сторони життя.

Правило №2 - Виробляйте хороші звички

"Правило 20 секунд" - це найулюбленіше правило психологів.  Хочеш стати щасливішими - стань краще. Не подобається фігура - займися спортом, не подобається кар'єра - працюй краще. І роби намічену справу щодня, щоб воно стало справжньою звичкою!

Правило № 3
Шукайте у помилках користь

Порада проста: не сконцентруйтеся на невдачах і помилках, тому що це викликає стрес. Краще перестаньте звинувачувати себе і помічайте користь у помилках. Обдумай свої дії, зрозумій причини невдачі, і тоді ймовірність наступу на одні й ті самі граблі зведеться до нуля!

І нарешті правило №4 : Намічайте маленькі цілі на шляху до великих

Почніть з маленьких цілей та не завищуйте планку. На шляху до великої глобальної мети ставте маленькі і легко досяжні. Хочете досягти більшого на роботі - проаналізуйте і з'ясуйте, що робилося не так. І просто виправте помилки.
Розуміння того, що ви повинні змінити, дасть відчуття щастя, адже ніщо так не радує, як визначеність.

І так, дотримуючись цих порад, ми сміливо можемо почати змінювати наше життя на краще прямо зараз. Головне    запастись гарним настроєм і не втрачати свою музу!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Lifestyle&Fashion
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.