На Покрову радикали готують традиційну ходу центром Києва

12 жовтня 2017, 16:29
Власник сторінки
0
468
На Покрову радикали готують традиційну ходу центром Києва

Цьогорічна хода має особливе значення, адже 14 жовтня виповниться 75 років з дня створення Української повстанської армії.

    14 жовтня, на Покрову у Києві українські націоналісти запланували традиційну ходу "Марш Слави Героїв", яка розпочнеться з парку Шевченка, повідомляє Depo.Київ із посиланням на сайт "Правого сектора".
     За даними організації, цьогорічний марш має особливе значення, адже 14 жовтня виповниться 75 років з дня створення Української повстанської армії.
     У марші планують взяти участь "Правий сектор", Національний Корпус та ВО "Свобода".       Очевидно, що можливі провокації, адже жодні мітинги чи акції не проходять без цього. Активісти запалюють димові шашки, використовують фаери, часто мають із собою дубинки, а також вогнепальну зброю. Досить ймовірно, що між "ідеологами" можуть виникати сутички, які часто закінчуюються бійками, а ще гірше пораненнями.
     Подібного роду заходи - це завжди безрезультатність. Що люди прагнуть довести до влади, населення? Що вони можуть зібратися і пройти вулицями міста, привернути до себе увагу?!
Ще більше смішно, що "активісти" та "патріоти" (як вони себе називають) абсолютно безідейні люди, які по оголошенню OLX за 180 грн в день виходять на "псевдомітинг".
     Аби не бути жертвою такого ганебного використання, варто у такий день як свято Покрови відвідати церкву, привітати чоловіків зі святом День Захисника України та провести час з родиною.
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Покрова,ВО Свобода,мітинг,проплачений мітинг,захисники,Правий сектор
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.