Ми за життя без тютюну

02 жовтня 2017, 18:44
Власник сторінки
Народний депутат України
1
215

Життя без тютюну

2 жовтня о 10:15 під Верховною Радою України разом з колегами, народними депутатами, представниками громадських та молодіжних організацій, лікарською спільнотою провели акцію, під час якої закликали внести на голосування законопроект №4030а «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України (щодо захисту громадського здоров’я від шкідливого впливу тютюнового диму)».
40 країн вже заборонили виставляти сигарети на відкритих полицях магазинів, перемістивши їх у шафи, які зачиняються не прозорими дверима. Зокрема, серед цих країн - Канада, Велика Британія, Норвегія, Фінляндія, Ірландія, Хорватія, Білорусь, Австралія, Нова Зеландія, Непал та інші.
Наукові дослідження переконливо доводять, що заборона викладання сигарет в місцях продажу сприяє зменшенню поширеності куріння серед молоді. Тема захисту дітей та молоді від тютюну є надзвичайно важливою, адже кожна десята дитина в Україні курить, а смертність, викликана хворобами куріння, серед усього населення в Україні становить понад 230 людей щодня.
Вплив нікотину на організм людини дуже негативний, під час паління різко збільшується тиск, частіше пульс та звужуються судини. Організм відчуває стрес, який негативно впливає на здоров’я та самопочуття. Кожна клітина організму відчуває на собі згубний вплив від цієї шкідливої звички.
Нікотин викликає захворювання серцево-судинної системи, шлунково-кишкового тракту, сприяє безпліддю та імпотенції, захворювання дихальних шляхів, онкологічні захворювання та смерть.
Головна мета для нас – максимально знизити кількість курців в країні, забезпечити, аби наші діти та молодь максимально були захищені від цигарок. Ми мусимо піклуватися й будувати майбутнє нашого населення та формувати здорове покоління у майбутньому.
Паління давно вже не в моді, в моді спорт та здоровий спосіб життя. Ми працюємо з фракціями, аби разом боротися з тютюнопалінням. Також потрібно інвестувати в розвиток спорту в Україні та пропагувати його. Не все легко, не все просто, але ми маємо рухатися вперед.
Ми за життя без тютюну, де немає місця палінню, а є місце для самореалізації.
https://www.youtube.com/watch?v=jDkRj6X0Hng&list=PLTNm7nWMRRB1JMOQpdLyGV_qTHfL41hZs&index=2   
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: паління,тютюнопаління
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.