Свято сили, здоров’я та краси «Код нації»

26 червня 2017, 19:34
Власник сторінки
0
69

28 червня 2017 року, в День Конституції України, Український дім запрошує всіх бажаючих з 12.00 до 18.00 відвідати свято сили, здоров'я та краси української націй.

28 червня 2017 року, в День Конституції України, Український дім запрошує всіх бажаючих  з 12.00 до 18.00 відвідати свято сили, здоров'я та краси української націй.

Мета сімейного свята в Українському домі -  створення мотивації   здорового способу життя, зайняття спортом молоді.

В програмі: показові  виступи з карате, чоловічого та  жіночого воркаут-фристайлу, чирліндигу.  

Кульмінацією свята  буде встановлення нового  рекорду України від найсильніших  жінок світу Ольги Лящук та Лідії Гунько.

На  маленьких відвідувачів чекає  зона відпочинку з аніматорами та смачним морозивом.

Організаторами та партнерами свята за здоровий спосіб життя та популяризацію спорту в кожній родині виступають:  ДП «Український дім», Міністерство Молоді та Спорту України, «Мега Турнік», БО «Благодійний Фонд «Український Дім», Спільна Перемога Балто-Чорноморський Благодійний фонд.

Почесні гості заходу: Ярослав Войтович - заступник Міністра молоді та спорту України, Павло Булгак - радник Міністра молоді та спорту України, Валентин Щербачов - відомий спортивний журналіст, Ольга Лящук та Лідія Гунько - найсильніші жінки «Стронг-Вумен», призерки «Арнольд класік», Марина Юрьева - шестикратна Чемпіонка України з традиційного карате, тренер-інструктор київської федерації традиційного карате, призерка чемпіонатів світу та Європи.

 Вхід на захід вільний.

Додаткова інформація:

куратор заходу Наталія Ткаченко-Ритвіна   (050) 334 45 35

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: праздник,культура
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.