«Веселка ТV» та UWCF організували зустріч дітей з Монатіком

21 березня 2017, 08:19
Власник сторінки
0
35
«Веселка ТV» та UWCF організували зустріч дітей з Монатіком
Фото Дюжаєва Ольга

Громадське інтернет телебачення та радіо «Веселка ТV» та Благодійний фонд "Об'єднання світових культур" UWCF організували зустріч дітей з Монатіком

Благодійний фонд «Об’єднання світових культур» провів опитування серед 300-х дітей у віці від 5 до 16 років. Одним з питань анкети було: «Який Ваш улюблений співак чи співачка?». Більшість дітей обрали Дмитра Монатіка (Monatik), також відомого як одного з суддів теле-шоу «Голос країни».

Керівництво UWCF разом зі своїми друзями та партнерами – громадським дитячим інтернет-телебаченням і радіо «Веселка ТV» вирішило подарувати дітям зустріч зі своїм обранцем – Монатіком. 14 березня цього року у Концерт-холі «Фрідом» 60 талановитих дітей взяли участь в інноваційному дитячому проекті. Серед учасників домінуюча кількість становили діти з родин внутрішньо перемішених осіб. Протягом дня у 70 дітей була можливість задати різні питання гостю інноваційного проекту Монатіку, прийняти участь в тренінгу та майстер-класі. В цей час паралельно відбувалася зйомка телевізійної передачі «Млад&Star». Особливо приємно,що кожна дитина не пішла з проект незадоволеною, адже всі отримали автографи та фото з зіркою.

Маса позитивних емоцій, новий досвід та щире бажання зустрічатися знову!

 United World Cultures Foundation / UWCF та громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «Веселка ТВ» уже готують нові спільні проекти. А кто буде гостем наступного разу – поки що секрет!

Інформаційна довідка:

Громадське дитяче інтернет-телебачення і радіо «Веселка TV» - інноваційний проект сучасності, покликаний популяризувати творчість дітей засобами медіа простору і орієнтований на масову аудиторію, як в Україні, так і за її межами. За 10 років існування Дитячої студії телеведучих «Веселка TV» встановлено своєрідний рекорд - більше 4 450 000 переглядів на офіційному каналі найпопулярнішого в світі відеохостингу YouTube.

Сайт

Ютуб-канал

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: дети,благотворительность,благотворительный фонд
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.