Епопея з шулявським мостом

28 лютого 2017, 16:33
Власник сторінки
Громадський діяч, адвокат
0
26
Епопея з шулявським мостом

Під аварійним Шулявським мостом як і раніше ходять люди.

На очах у сполоханих журналістів, поліція та ремонтники доріг дали добро запускати рух зруйнованим мостом. На свій ризик водії рушають перекривленим часом горе-мостом. 
Тисячі київських ям вдячні шулявському мосту і шлють йому вітання, адже за існуючою інформацією, зараз змінюється бюджет, для того, щоб кинути основні фонди, які мали б йти на ремонт доріг, знову на латання шулявського шляхопроводу.
Жодного капітального ремонту не передбачається,, кажуть може буде в 2019 році (якщо нас виберете) а лише латання та розграбунок грошей, тому що ніхто не готувався до такого ремонту, жодного проекту та проектно-кошторисної документації розроблено не було, навіть якщо зараз почнуть розробляти таку документацію, то для її належного рівня потрібно мінімум два-три місяці, потім потрібно освоїти кошти, провести певні закупівлі, провести тендерну процедуру, тому в кращому випадку, навіть якщо сьогодні, в чому я дуже сумніваюсь, київська влада схопиться за голову, то не раніше ніж до листопаду-грудня 2017 року вони спроможуться щось все-таки зробити. 
Думаю, що для багатьох киян, які мешкають в районі Теремків і які проїжджають через Одеську площу, до цих пір згадують незлим тихим словом мера Кличка та всю його команду і тих недолугих ремонтників, які спромоглися взиму розкопати міст, незакінчивши його ремонт, покинути, через що люди кожного дня стоять в багатокілометрових заторах, десятки і десятки аварій, понівечених авто, зіпсованих настроїв тощо. 

Наскільки це ефективно можна лише гадати. Всі прекрасно розуміють, що перекриття такої великої транспортної артерії відіб'ється на киянах. 
Кияни сьогодні мовчать, думаючи, що їх ця проблема не стосується, якщо вони живуть в інших районах міста, проте це підвищення цін на продукти, це забруднення вуглекислим газом повітря та переросхід пального. 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.