Знову Майдан?

15 лютого 2017, 20:00
Власник сторінки
1
123
Знову Майдан?
Дякуємо разом!

Дістало!!!

Заклики до «3-го Майдану», блокування Верховної Ради, «повалення влади», та інших провокаційних «акцій», «вкидуються» Кремлем через своїх агентів. 
Працює величезна машина із своїм штатним розкладом, сотні тисяч і мільйони доларів витрачаються на обслуговування двох довгограючих тем — «Погана українська влада» та «Йдіть на Майдан». 

Наприклад славнозвісні кремлівські провокатори продовжують свою брудну діяльність на яку «ведуться» багато наївних людей, незважаючи на низку викриттів в українських ЗМІ. 
Вже неодноразово викривались великі «патріотичні» групи в російський соціальній мережі «ВКонтакте», що повністю контролюються ФСБ. 

Достатньо звернути увагу на дрібниці, щоб зрозуміти, хто стоїть за потоками лайна, що виливаються на голови простодушних українців, які не звикли, що прикриваючись псевдо-патріотизмом кремль займається підлим підбурюванням простих громадян незадоволених діями влади. Вся інформація в подібних групах як та, що активно просувається російськими ЗМІ «Українська революція» — відверта кремлівська провокація, але дуже багато адекватних людей продовжує «лайкати» та робити «репости» постів цих груп, тим самим підігруючи кремлівський пропаганді. 
І це не поодинокий випадок. Таких «колорадів» дуже багато, ми навіть не підозрюємо наскільки… 
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Наша Україна,незалежність Україна,Україна Украина,Евромайдан
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.