Золотоверхий Київ врятовано!...Київміськбуд оголосив страйк

10 вересня 2016, 21:57
Власник сторінки
науковець, філософ
0
100

"Київміськбуд" оголосив безстроковий страйк через останні події, зокрема і через сутички під офісом компанії. Про це йдеться заяві оприлюдненій на сайті компанії. "Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик", - сказано у заяві. "Тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - додали у компанії.

"Київміськбуд" оголосив безстроковий страйк через останні події, зокрема і через сутички під офісом компанії.

Про це йдеться заяві оприлюдненій  компанії.

"Ми оголошуємо безстроковий страйк, зупиняємо всі свої роботи до того моменту, поки нашим працівникам більше не треба буде боятися виходити на будівельний майданчик", - сказано у заяві.

"Тепер наші інвестори - тисячі киян, які очікують власне житло - разом з нами будуть вимагати від вас нарешті перейти до рішучих дій і захистити чесний бізнес від рейдерів", - додали у компанії.

Не знаю як "тисячі киян які очікують власне житло" , а ось більшість населення Київа буде рада такому розвитку подій. "Житло" якебудує ця наскрізь корумпована контора це , фактично, багатоповерхові стайні не призначені для життя.

Але головна проблема в тому ,що всі ці будівництва знищують арихитектурний образ столиці. Це справжнісенька ганьба для міста яке колись вважалось одним з найкрасивіших в світі.

Єдине ,що засмучує це те ,що ігри навколо "страйку" це лише дешева пропаганда. Жадібність переможе і сумнозвісний київміськбуд знову почне плюндрувати місто.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.