Відбувся перший патруль Києвом Цивільним Корпусом АЗОВ сумісно із «PitBull Kyiv»

06 вересня 2016, 09:49
Власник сторінки
0
48
Відбувся перший патруль Києвом Цивільним Корпусом АЗОВ сумісно із «PitBull Kyiv»

У ніч з другого на третє вересня дорогами Києва пройшов черговий РЕЙД - ініціатива організації небайдужих киян «PitBull Kyiv , яких об'єднало бажання боротися з нетверезими за кермом.

У ніч з другого на третє вересня дорогами Києва пройшов черговий РЕЙД - ініціатива організації небайдужих киян «PitBull Kyiv , яких об'єднало бажання боротися з нетверезими за кермом. Адже, як відомо, їзда «під градусом» - одна з головних причин смертельних аварій у нашій державі. Цієї ночі до патруля приєдналися і активісти Цивільного Корпусу АЗОВ і взяли участь у ньому від самого початку - зі зборів учасників «РЕЙДу» об 11-ій ночі біля столичного Олімпійського стадіону до самого ранкового світанку.
Загалом у патрулюванні Києва цього разу взяли участь більше 35 екіпажів машин, споряджених раціями, через які активісти підтримують зв'язок один між одними протягом всієї ночі. Перед початком «РЕЙДу» всі учасники пройшли інструктаж з безпеки від співробітників Поліції Києва та організаторів даної ініціативи, розділили маршрути та вирушили у дорогу у пошуках правопорушників, які сідають за кермо у стані алкогольного сп'яніння, тим самим наражаючи на небезпеку мешканців столиці.
За ніч учасниками патруля, серед яких були і активісти Цивільного Корпусу АЗОВ за допомоги патрульних зупинили понад 30 автомобілів, а отже 30 автомобілістів, які сіли у стані сп'яніння за кермо, втратили посвідчення водія та будуть направлені до суду.
Це був перший, та у жодному разі не останній РЕЙД для активістів Цивільного Корпусу АЗОВ Ми обіцяємо продовжувати брати участь у даній ініціативі, та сприяти покаранню нетверезих за кермом, адже за статистикою, в середньому щодня українським дорогами їздить до 250 п'яних шоферів.
Закликаємо не ігнорувати нетверезих водіїв та долучатися до патрулів у Києві. Черговий відбудеться вже наступної п'ятниці. Ваша ініціатива здатна рятувати життя!

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.