Іван Петухов - жертва чи злочинець?

01 лютого 2016, 16:56
Власник сторінки
2
188
Іван Петухов - жертва чи злочинець?

Все частіше чуємо різнобічні думки про цю особу та його різносторонню громадську діяльність. Тоді чому ж все більше стріл летить в цю особу з боку державних відомств?

"Прокуратура Нью-Джерси выдвинула обвинения нескольким хакерам из России и одному из Украины. Их подозревают в краже с последующей продажей более 160 миллионов дампов (номеров и паролей) платежных карт. Ущерб оценивается в сотни миллионов долларов." Цікавою є історія про І. Пєтухова, власника провайдера Адамант (Київ), на базі якого був розміщений сервер-зловмисник.
Дивує реакція пана Пєтухова, який за часів злочинної влади мав контракт на поставку послуг Інтернету практично в усі держоргани України, в тому числі і в правоохоронні. По суті справи - такий собі «монополістік» держсектора. І як не йому знати, що якщо і вилучають сервера, то значить це потрібно.  Створюється враження, що така реакція пана Петухова є кимось замовленою, спрямованою в першу чергу на дискредитацію правоохоронних органів і чинної влади, адже нічого неправильного в діях спецпідрозділу СБУ по приїзду до Адамант не помічено (про що свідчать Адамантом оприлюднені відео). Мабуть щось пішло не так в бізнесі Пєтухова щодо державного сектора, можливо просто справедливий конкурс щодо вибору постачальників інтернету в міністерствах буде крахом сторонніх доходів вище згаданої особи. 
Тоді-то, прослідковуючи ланцюг останніх подій пов'язаних із І. Пєтуховим, стає зрозумілим, що винахідливим власником просто було знайдено нове джерело збагачення (в альтернативу постачанню Інтернета колишньому Президенту України), яке полягало у викраданні-продажі платіжних карт фізичних осіб. Іншого логічного пояснення просто не бачу!!! Можливо бачите Ви?


Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.