Звіт громадського діяча, НЕ кандидата в депутати Закриничного Олександра

22 жовтня 2015, 16:12
Власник сторінки
Юрист, Громадський діяч
0
45

Чому я не балотуюся

Мої вітання!
Наразі перегони за кріслом в сесійні залі Київради перейшла в активну фазу. Чого тільки не побачиш на вулицях столиці та мого рідного Деснянського району. Але не хочу писати про тих людей, які тільки зараз згадали, що за рік роботи в Київраді вони проігнорували роботу на своїх округах та про так звані «нові обличчя», які, як показує практика, добре навчені лобіювати будь-які питання.
Цей пост вирішив присвятити подяці своїм друзям, однодумцям та сусідам, які допомагали мені та продовжують робити гарні та добрі справи. Окрему подякую висловлюю активістам Громадської організації «Єдина надія!». Також хочу дати відповідь на питання, яке турбує моїх знайомих та просто хороших людей «Чому я не йду на вибори?»
Громадською діяльністю, особисто я займаюсь приблизно 3 роки. За цей час з'явилась команда однодумців з якими ми отримали чудовий досвід, як без мандатів та покровителів з різних політичних сил можна покращити життя в своєму районі. Про найболючіші питання та результати їх вирішення можна прочитати нижче, а тепер, хочу повернутись до теми виборів. 
Історія така: коли я став активно викладати в мережу інформацію про мою діяльність та активності ГО «Єдина надія!», деякі люди, казали про мене, що я готуюсь до виборів! Моя мета одна – привернути увагу громади до того, що коїться у неї перед очима та спробувати разом вирішити проблеми, бо, нажаль, від народних обранців мало толку. І дуже смішно, коли псевдоактивісти,а зараз кандидати в депутати переконують інших, що мої дії – це не громадські ініціативи, а піар…
Тому хочу ще раз повідомити, всіх кого це турбує, що я не йду на вибори, але надалі буду ще з більшою наполегливістю займатись громадською роботою, попри всі злі язики популістів, які вже довгі роки не змінюють свою риторику та піаряться на буденних проблемах деснянців.

Перелік найгостріших питань та результати їх вирішення:
Найзапекліші бої були за відновлення асфальтного покриття міжквартального проїзду та тротуарної доріжки по просп. Маяковського, буд. № 17а,17б, 17в 17г, 17д, 21 та 21а . Завдяки численним зверненням та заявам від мене та від ГО «Єдина надія!», було проведено капітальний ремонт асфальтного покриття міжквартального проїзду та тротуарної доріжки по цім адресам. Порушив питання технічного стану підземного переходу по проспекту Маяковського, 15 (Еко – маркет). Було написано ряд звернень до балансоутримувача КП ШЕУ та інвестора ТОВ «Торгова рада». Результат – проведено ремонтні роботи підземного переходу.
Разом з активістами, які долучились до спільного звернення щодо удосконалення роботи громадського транспорту в Деснянському районі, отримали також маленьку перемогу: згідно з нарядом роботи тролейбусів станом на березень місяць 2015 року на тролейбусному маршруті № 31 «Вулиця Милославська – залізнична станція Зеніт» кількість рухомого складу збільшено і заплановано у години пік 14 тролейбусів з інтервалом руху 6 хвилин, у міжпіковий період – 7 тролейбусів з інтервалом руху 12 хвилин, на тролейбусному маршруті № 37 « Вулиця Милославська – станція метро «Лісова» кількість рухомого складу збільшено і заплановано у години пік 20 тролейбусів з інтервалом руху 4 хвилини, у міжпіковий період – 8 тролейбусів з інтервалом руху 9 хвилин. На автобусному маршруті № 101 «Вулиця Милославська – станція метро «Петрівка» з 20.03.2015 кількість рухомого складу збільшено на 1 одиницю і у години пік заплановано 12 автобусів з інтервалом руху 6 хвилин, у міжпіковий період – 4 автобуса з інтервалом руху 19 хвилин, на автобусному маршруті № 21 «Вулиця Милославська – станція метро «Петрівка» з 23.03.2015 кількість рухомого складу збільшено на 1 одиницю і заплановано у години пік 11 автобусів з 06.10.15 інтервалом руху 6 хвилин, у міжпіковий період – 6 автобусів з інтервалом руху 12 хвилин, на автобусному маршруті № 73 «Станція метро «Оболонь» – вулиця Милославська» з 23.03.2015 кількість рухомого складу збільшено і заплановано і заплановано у години пік 8 автобусів з інтервалом руху 9 хвилин, у міжпіковий період 3 автобуса з інтервалом руху 24 хвилини. А також на сьогоднішній день комунальне підприємство ”Київпастранс”, опрацювавши наше звернення, запровадили проект «Пасажирський контроль», яким передбачається отримання оперативної інформації від пасажирів про якість надання послуг пасажирського транспорту, її опрацювання, систематизація та відповідне вжиття заходів щодо виявлених недоліків.
Приблизно пів року писав звернення на Деснянську РДА, КП ”Київводфонд”, Київському міському голові Кличку.В.В про облов’язкове розміщення громадських вбиралень у всіх паркових зонах Деснянського району, зокрема в парку "Деснянський" та «Молодіжний». Отримали відповідь щодо однієї вбиральні, яка розташована на території парку «Молодіжний» розташована громадська вбиральня, яка обліковується на балансі СВКП «Київводфонд». Як мені повідомили в офіційному листі, дана громадська вбиральня працює! На практиці – вона зачинена. Щодо інших громадських вбиралень та розміщення додаткових біотуалетів відповідь була одна – немає коштів в бюджеті району!Але це питання все одно буде вирішено, воно на моєму контролі!
Щодо ліфтового господарства, то питання відкрите і ми системно працюємо в даному напрямку.

Найгострішим і відкритим питанням лишається доля Республіканського опікового центру (Деснянський район, вул. Милославська 58). Опіковий центр наразі є найстаршим довгобудом. Роботи з його спорудження почалися ще в 1987 році. Планувалося, що крім опікового там відкриють радіологічне відділення. Так сталось, що на сьогоднішній день цей довгобуд не підлягає ремонту або реконструкції, його треба зносити. Але, якщо провести експертну перевірку всіх приміщень, в наявності є такі, що підлягають реконструкції, і їх можна використовувати для подальшої експлуатації. Беручи до уваги те, що Деснянський район не має своєї лікарні й пологового будинку, було б доцільно передати придатні для реконструкції та подальшої експлуатації приміщення недобудованого медичного комплексу Республіканського опікового центру у власність громади міста Києва, і переобладнати під лікарню і пологовий будинок для Деснянського району. Відповідно до роз'яснення Фонду держмайна передача цього об'єкту цілком реальна! І як завжди перевели стрілки, відповідь: для вирішення питання подальшого використання будівель Республіканської лікарні, необхідно виконати роботи з проведення експертного технічного обстеження недобудованого об’єкту, враховуючи тривалий термін знаходження його в стадії незавершеного будівництва без консервації (понад 12 років), про що листом від 05 вересня 2014 року виконавчим органом Київської міської ради (Київською міською державною адміністрацією) проінформовано Фонд державного майна України. Остаточне рішення щодо викладеного питання повинен приймати Фонд державного майна України, так як довгобуд не належить до комунальної власності територіальної громади м.Києва. 
Продовжуємо війну!!!Маємо отримати результат!!!
Нажаль, ініціативу щодо створення екологічного шкільного календаря, у якому відобразити визначні події та заходи з екологічної тематики: конкурси, вікторини, театралізовані вистави, спортивні змагання та інше; регулярне проведення семінарів для керівників цього руху були проігноровані місцевими чиновниками, але на стадії розробки є проект у цьому напрямку, куди долучилось багато молоді.
Тому, шановні мої, долучайтесь до співпраці, ми будемо цьому раді!
Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.