Відбулася презентація чергового роману Івана Корсака Вибух у пустелі

15 жовтня 2015, 10:35
Власник сторінки
0
16
Відбулася презентація чергового роману Івана Корсака Вибух у пустелі

В Києві, у книгарні «Є», відбулася презентація нового роману Івана Корсака «Вибух у пустелі»

   В Києві, у книгарні «Є», відбулася презентація нового роману Івана Корсака «Вибух у пустелі». Ця книга присвячена славетній родині Кістяківських. Центральною постаттю роману є Георгій, Джордж, як пишуть інколи його ім’я – один з авторів першого ядерного вибуху, потомственний киянин, професор Гарварду, радник президента Сполучених Штатів Америки. Георгій Кістяківський стояв також біля першопочатків космічних програм, зокрема, славнозвісного «Аполона» та інших проектів.

   Cвоїми думками про книгу поділилися професор Києво-Могилянської академії Володимир Панченко, лауреат премії ім.Т.Шевченка Любов Голота, академік НАН України,  директор Інституту літератури імені Тараса Шевченка НАН України Микола Жулинський, письменник Валерій Гужва, професор Київського університету ім.Т.Шевченка Микола Тимошик, письменник Сергій Грабар, лауреат премії ім. Т.Шевченка Михайло Ткачук письменник Микола Ткач та інші відомі люди. Вів презентацію Шевченківський лауреат Михайло Слабошпицький.

  Іван Корсак поділився своїм баченням цієї постаті світового значення, оповів про джерела, з яких черпав при написанні книги.

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: презентация
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.