МФК "СпортЛенд" запрошує молодих патрульних столиці на безкоштовні тренування

16 червня 2015, 16:03
Власник сторінки
генеральный директор и совладелец СФК «СпортЛенд»
0
78
МФК  СпортЛенд  запрошує молодих патрульних столиці на безкоштовні тренування

Сьогодні ми відправили відкритий лист до Першого заступника Міністра внутрішніх справ України Катерини Згуладзе-Глуксманн і повідомили про те, що готові тренувати нову поліцію

Із наступного понеділка, 22 червня, молодих патрульних Києва запрошують покращити рівень їхньої фізичної підготовки у Мережі фітнес клубів «СпортЛенд». Про це заявив генеральний директор МФК «СпортЛенд» Олег Ткач  у відкритому листі до Першого заступника Міністра внутрішніх справ України Катерини Згуладзе-Глуксманн.

 

«Новосформована поліція має стати не лише істинними захисниками громадян України, еталоном доблесті, відваги, а й – яскравим прикладом здорової нації», - йдеться у відкритому листі, опублікованому на офіційні сторінці МФК «СпортЛенд» у Фейсбук – https://www.facebook.com/sportland.ukraine/posts/1445751462395431

 

Київським поліцейським пропонують безкоштовно відвідувати заняття у тренажерному залі, басейні, долучатись до групових спортивних програм та користуватися додатковими послугами мережі. До того ж зробити це поліцейські зможуть у будь-якому із 9 клубів МФК «СпортЛенд» найбільш зручному за географією протягом усього літа.

 

«Ми щиро віримо, що реформування МВФ та створення нової поліції принесуть взаєморозуміння між правоохоронцями та цивільними громадянами України, - відзначає генеральний директор МФК «СпортЛенд» Олег Ткач. – Уже сьогодні ми можемо зробити свій вклад у майбутнє нашої держави, здоров’я нації і допомогти нашим поліцейським приступити до служби у відмінній фізичні формі».

 

Пілотний проект з покращення фізичної підготовки майбутніх патрульних МФК «СпортЛенд» реалізовують у рамках соціальної відповідальності. Також керівництво компанії запрошує Першого заступника Міністра внутрішніх справ України Катерину Згуладзе-Глуксманн до діалогу щодо можливості реалізації спільного соціального проекту, спрямованого на фізичне оздоровлення української поліції.

 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: Спорт,МВС,фитнес,социальный проект,открытое письмо,поліція,Згуладзе
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.