За покликом серця

09 квітня 2015, 15:09
Власник сторінки
єко дизайнер, арт директор UpcyclingUA
0
84
За покликом серця
команда усіх хто допоміг зробити добру справу

Все що робилося - за покликом серця! не для дешевого піару, за власні кошти і предметною допомогою! Так само,як наші бійці йшли у добровольчі батальйони - за покликом серця!

7 квітня пойшов благодійний концерт в приміщенні Гідрометцентру по збору коштів для лікування бійців добровольчого батальйону Донбас.
Все робилося своїми силами та команда збиралася із знайомих та друзів і  вийшло душевно та просто суперово. 
Программа була різномасною тому і цікавою. Були і барди майдану - Ян Апріль, і поетів багато з них Ганна Гуцулка, біженка з Донбасу, і одеські співачки та волонтери, представники фолк гурту Зілля, представники молодих акторів та молодих гуртів, що народилися на Майдані і багато - багато іншого.
Спасибі всім хто прийшов і допоміг, Миколі Кульбіді за підтримку та надання приміщення, Татьяні Юдіній за організацію концерту, Оксані Беркасовій, колективу Гідрометцентру, фронт мену Тарасу та бійцям і волонтерам.
зібрано було 2167грн та передано на допомогу волонтерам з госпіталю для закупки ліків для лікування бійців батальйону "Донбас" 

Рубрика "Блоги читачів" є майданчиком вільної журналістики та не модерується редакцією. Користувачі самостійно завантажують свої матеріали на сайт. Редакція не поділяє позицію блогерів та не відповідає за достовірність викладених ними фактів.
РОЗДІЛ: Новости Киева
ТЕГИ: концерт,благотворительность,добровольческие батальоны
Якщо ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl + Enter, щоб повідомити про це редакцію.